Анчелоти: Първи сме, място за паника няма

09:01
Анчелоти: Първи сме, място за паника няма
Италианският наставник на Челси Карло Анчелоти се опита да успокои страстите след вчерашната загуба от Манчестър Сити с 1:2.

Мениджърът на "сините" коментира, че място за паника няма, тъй като отборът му все още е лидер в класирането на Висшата лига.

"Мисля, че играем добре до момента, но днес ни бе трудно, защото Манчестър Сити игра се представи много силно. Все още сме начело в класирането и имаме две точки повече от Манчестър Юнайтед, така че не ни трябва нищо повече. Няма нужда от излишна паника. Иначе малко съм разочарован от рефера. Изненадан съм от неговите отсъждания, защото смятах Хауърд Уеб за един от най-добрите съдии, но той не видя игра с ръка на Ричардс при първия гол за Сити. Наистина мисля, че заслужавахме поне равен, но всъщност загубихме", сподели Анчелоти.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
06.12.2009 15:32

beastt - най-добрия съдия , ама снощи се изложи по всички параграфи ... *erm* 2 неотсъдени дузпи , даване на фалове в полза на Ман.Сити при най-малкото докосване с което и много незаслужени картони ... ама гледаме напред и това е ... но мача не трябваше да завършва така

beastt
06.12.2009 13:14

ти чуваш ли се какво говориш ? Хауърд Уеб е един от най - добрите съдий в света..

Jurka5
06.12.2009 10:06

Аз ще запомня сменика Райли със прецакването на ЛЕВСКИ *angry*