Чиро Ферара: Сладки три точки, вече мислим за Байерн

08:42
Чиро Ферара: Сладки три точки, вече мислим за Байерн
Наставникът на Ювентус Чиро Ферара бе много доволен от снощната победа над Интер с 2:1 в дербито на италианската Серия "А".

"Старата госпожа" и "нерадзурите" изиграха нервен мач, който в крайна сметка завърши с успех за черно-белите.

"Всички сме много щастливи и доволни от това, което постигнахме. Все пак не трябва да забравяме, че във вторник ни предстои нов важен мач и аз вече казах това на момчетата. Днес бях много спокоен. През седмицата дори нямаше нужда да надъхвам футболистите, защото подобни мачове са достатъчен стимул да се раздаваш. Наистина взехме само три точки, но те са много сладки, защото са срещу настоящия шампион. Те ни дават увереност, че имаме сили да се борим до края на сезона", коментира Ферара.

"Маркизио игра фантастично, особено през второто полувреме, когато показа супер отигравания. Той все още се възстановява от неприятна контузия и смятам, че напълно заслужаваше да отбележи победния гол. Всички бяхме много съсредоточени върху този мач през седмицата, независимо от негативната серия, която имахме преди него. Момчетата успяха да се съвземат и не мога да искам нищо повече от тях", допълни още треньорът на Юве.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари