Венгер: Хюз знае защо не му стиснах ръката. Не съжалявам за нищо

19:30
Венгер: Хюз знае защо не му стиснах ръката. Не съжалявам за нищо
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер защити още веднъж своето решение да не подаде ръка на своя колега Марк Хюз след загубата с 0:3 от Манчестър Сити в четвъртфинала за "Карлинг Къп", игран в сряда на "Сити ъф Манчестър".

"Утре, по чисто съвпадение, е моят мач номер 500 начело на Арсенал и аз съм почти сигурен, че в 497 от тези срещи съм си стискал ръката със съперника. Това според мен е церемония на учтивост. Най-важното нещо обаче не е самата церемония, а учтивото поведение. Не мога да отрека, че в случая бях губещата страна, но аз щях да реагирам пак така, независимо дали бяхме спечелили или загубили мача. Действах по принципите, които мисля, че са най-важни на футболния терен и потвърждавам всичко, което казах и направих", заяви Венгер.

Когато бе попитан дали не е бил обиден по някакъв начин от Хюз по време на мача, Венгер заяви: "Свикнал съм да гледам на тези неща от нужната дистанция. Не искам да създавам някаква суматоха. Имало е доста инциденти на тъчлинията, но вие не сте ме чували да казвам нещо за някой мениджър след мач, на пресконференцията или през седмицата, нали така? Твърдо заставам зад всичко, което направих и казах, така че не съжалявам."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rokera_henry
04.12.2009 20:51

Уважавам хората със собствено мнение, принципи и такива, които не са лицемерни, като Венгер. Това са силните личности и ми харесва, че отстоява това, което мисли, че е правилно, а не се придържа към "тълпата"...

olgarizova
04.12.2009 20:37

"Бащата на Арсенал" - без този човек не си пердставям любимия отбор..