\"Интер също купуваше съдии преди Калчополи\"

20:00
\"Интер също купуваше съдии преди Калчополи\"
Нови скандални разкрития бяха направени по делото "Калчополи" срещу бившия изпълнителен директор на Ювентус Лучано Моджи. Както е известно, през миналата седмица Моджи беше признат за невинен по обвинения по различни точки като фалшифициране на сметки, спортна измама и неплащане на данъци.

Днес на изслушването по делото Калчополи в Неапол като свидетел говори бившия страничен рефер от Серия А Росарио Копола:

"Докато бях съдия в срещата между Интер и Венеция, станах свидетел на инцидент, при който Иван Кордоба заби юмрук в лицето на съперник. Тогава главният рефер не видя ситуацията, но след това бях повикан от Дисциплинарната комисия да свидетелствам по случая. Ден преди това получих обаждане, в което бях "помолен" да скрия случая. Тогава ми казаха, че Интер е голям отбор и е добре да направя услуга. Те щели да твърдят, че не става въпрос за удар с юмрук, а за блъскане. Искаха от мен да кажа същото на заседанието на Дисциплинарната комисия. Аз отказах и след това никога повече не получих наряд за мач от Серия А."

"Това е поредното доказателство, че скандалът Калчополи беше един заговор, спретнат от Интер, за да може преките конкуренти Ювентус и Милан да бъдат ударени лошо и да не могат да се възстановят", обяви адвокат Маурилио Пиореши, който представлява Лучано Моджи по делото.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PSFKC_1919
05.12.2009 00:02

Вече всичко ми е ясно ТЪПИТЕ ИНТЕР отново копуват мачове,ако изобщо са спирали да купуват.Те развалят футбола в Италия.Ако питате мен Интер не в СЕРИЯ Б а изобщо никога да не играят повече.И това не е защото завиждам аз съм за МИЛАН,а защото провалят футбола в Италия. Вижте ги само как се излагат в Шампионска лига. *thumb_down*

smasheddd
04.12.2009 22:58

може да са ги подпирали,но това не променя факта 4е Морати е гаден педераст и зареди него нивото на италианското първенство падна ... Моарти да лежи в затвора,а ся ако го докажат за виновен Интер много ще го ядат и може и да отидете в Сериа Б ... фен съм на Милан и на италианскиа футбол и затова не искам Интер да пропаданат от някъв смешен президент(Морати) ... а до Алкайда-ти 4овек си толкова зле Милан кога са били с нагласяни ма4ове,кога са ги подпирали толова много колко Интер ... може и да са ма преди около 30 гидини ... това е то Морати 20 огдини затвор дано да отнесе и да върнат 1 титла на Юве и 2 на Милан и готово ... *stop*

CEC0_vg
04.12.2009 21:59

А бе фенчетата на Дуспантус. Ми вие да не би да не бяхте подпирани преди 2006? Даже бяхте 20 пъти по подпирани от сега какфито са Интер.

Vanchoni
04.12.2009 21:23

Ако Интер съм го сложили евала!хахах.Едно време ги помня ювентус, щото милан си играят те са си добри, ама юве толкова ги подпираха-то не бяха дузпи за тях за нарушения вън от наказателното, не свирят дузпи срешу тях чисти-най-фрапиращат срещу роналдо когато щяха да вземат титлата а съдията свири яко за юве и много мног още.И се чудя, явно хората бързо забравят.

Lucas_Podolski
04.12.2009 21:12

Айде бе всички специалисти излезнахте тука!!! Щом не са ги хванали, не се говори така! Не ви чувам против Манчо да викате, като имат по 20 победи с по 1 гол през сезона. Да не говорим за дузпи, засади, голове в 96-тата минута. Това е част от играта, а съдиите много ясно, че ще помагат на добрите...

Alcaida
04.12.2009 20:44

Tова да кажеш на някой съдия да си "затвори очите" за ситуация случила се по време на мача, не е като да купуваш съдии и да печелиш мачове *stop* ВИЗИРАМ НАЙ-КОРУМПИРАНИТЕ ОТБОРИ В КАЛЧОТО - МИЛАН И ЮВЕНТУС (които трябваше да гният с години в Серия Ц1Б)

Semperit
04.12.2009 20:22

Мафията как може още да е в А група Интер в серия Ц тъпи Принтеристи. *evil* *devil* *angry* *angry*