Ново 20: Фернандо Торес няма да играе на \"Иууд Парк\"

16:29
Ново 20: Фернандо Торес няма да играе на \"Иууд Парк\"
Испанският нападател на Ливърпул Фернандо Торес в крайна сметка няма да може да играе за своя тим при утрешната визита на Блекбърн.

Голмайсторът, който поднови тази седмица тренировки с мърсисайдци, имаше сериозен проблем в слабините, който не му позволи да играе за Ливърпул от началото на ноември.

Мениджърът на "червените" Рафаел Бенитес изрази вчера своята увереност, че Ел Ниньо ще бъде готов за визитата на "Иууд Парк", но днес той заяви:

"Фернандо тренира с тима, но взе участие само в някои от заниманията. Той се справя добре, но няма да е готов за утрешния мач. Имам голяма вероятност да е налице за Фиорентина. Фернандо прави всякакви упражнения с отбора и играе с топка, но още му е рано. Може би следващата седмица нещата ще стоят по-добре за него."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zerocgti
05.12.2009 08:57

Тея "шибани контузии" се случват само на Ливърпул, понеже само там играят стъклени кукли. Кво да праиме, като шанса W. Rooney да се контузи е 3 пъти по-малък от този на F. Torres ? *smile*

zidan94
04.12.2009 23:37

наричайте го лапето а не хлапето *joking* повече му отива

ceco26
04.12.2009 21:26

Личи си класата му и въздействието му върху играта на Ливърпул. Трябва им още един толкова класен нападател, който да играе с Торес в нападение и да се заместват, когато единия отсъства. Тия шибани контузии само на Ливърпул се случват, па злорадствате като не играят добре.

elclasiko
04.12.2009 18:56

абе бунак смотан ако го пусниш срещу фиорентина щи скасам главата от тоя мач нш немои се сепечели теи че да пуска резервите !!

bobskia1
04.12.2009 18:22

За какво да го хвърлят в битката не възстановен.И без това се простиха и с Премиършипа и с Шампионска лига.