Иван Караджов с шокиращи признания за скандалите в ЦСКА

16:12
Иван Караджов с шокиращи признания за скандалите в ЦСКА
Последните два месеца безспорно са най-страстните в живота на Иван Караджов. Какво ли не се случи на младия вратар, който само за няколко месеца извървя пътя от дублиращия отбор на ЦСКА до националния отбор. Караджов бе обвинен, че е допуснал грешка при гола на Фулъм за 1:1 в София. След това пък бе набеден от Любо Пенев, че се е напивал и заради това е бил изваден от първия отбор. Малко след като бе отстранен от тима, Караджов, заедно с останалите осем „нежелани“ от Пенев футболисти бе нападнат в столичния ресторант „Окото“. Любо вече омекна и върна всички други футболисти в отбора. Само Караджов все още не е получил своя втори шанс. Именно заради това „Меридиан Мач“ реши да се свърже с вратаря, който да внесе яснота около всички скандали, в които бе замесен.

- Ванка, много ти се насъбра напоследък. Беше замесен в какви ли не скандали. Нека обаче започнем с може би най-важното – какво точно се случи в бара на „Феста“?


- Преди това целият отбор бяхме на ресторант. След това се разбрахме да отидем във въпросното заведение. Там бяхме 16 човека.

- Кои от твоите съотборници ги нямаше?

- В ресторанта беше Тодор Янчев, който обаче си тръгна, преди да отидем в бара. Владо Манчев също не дойде. Коста Янев пък беше болен, а иначе не присъстваха още няколко момчета. След ресторанта отидохме там, забавлявахме се. През седмицата имаме вечерен час 00,30 часа. Мина този час, ние се забавлявахме и след това започнахме да се разотиваме. Кой към 2:30, кой към 3 часа. Всеки се прибра и на другия ден бяхме на тренировка.

- Това действие се развива три дни преди мача с Миньор, загубен срамно с 0:3. Нали така?

- Да. Точно тогава.

- Имаше ли проститутки и огромни сметки?

- Не, аз бях с приятелката си. Това са пълни измислици.

- Кога разбрахте, че Любо Пенев решава да ви изгони от отбора?

- След мача с Литекс се прибираме на Панчарево. Любо ни извика – събираме се в съблекалнята, за да ви кажа нещо. Събира ни и какво – тоя, тоя, тоя, тоя – отстранени сте от отбора.

- Беше ли изненадан?

- Естествено. Гонят девет човека, а в заведението сме били 16. Не знам защо се стигна до това решение. Аз дори си тръгнах по-рано от бара, а някои останаха до по-късно. Те обаче не бяха отстранени от отбора. Оттам започнаха и всички мизерии.

- Защо според теб Любо гони футболистите избирателно?

- Аз си мисля, че той ни гони избирателно, защото просто всеки нещо го е ядосал.

- Защо ти и Иван Иванов сте постоянно нападани?

- Той постоянно говори, а аз се опитвам да го защитавам. Аз съм с него, а те всички ни скачат.

- Сбихте се с Владимир Манчев след мача с Миньор. Какво точно се случи?

- След мача с Миньор влизаме в съблекалнята. Скарахме се, ама това е нормално с оглед тежката и срамна загуба. И Русия (б.а. - Иван Иванов) нещо взе да говори, колко грешки са били допуснати. Той спомена, че не само ние сме причината за загубата и имало само още три неща. В този момент Манчев му вика: „Какво говорите само за пари“, само това чух. И му скочи. Русия му отговори: „Ти на мене ли ще говориш“,а Манчев отново: „Дупета шлякани“, и вече стана, каквото стана.

- Имаше ли размяна на удари?

- Не, бой не е имало. Бутахме се, ама само това.

- Кой ви разтърва?

- Павел Виданов. Футболистите бяхме вътре, а след като се разтървахме, влязоха и треньорите.

- Минаваме на друго много важно разяснение. Какво точно се случи в „Окото“?


- Не познавам лично хората, които ни нападнаха. Ние си уреждаме среща с Любо. Това се случва още на следващия ден. Той обаче организира пресконференция, а на нас ни казва, че има работа и не може да говори с нас. Все пак сутринта се разбрахме, че ще се срещнем 13,00 часа в „Окото“. Ние отиваме там, а те ни казват да седнем в края. Киро (б.а. - администраторът на ЦСКА) се обади на някого, че Любо ще закъснее с 15 минути. Ние си стоим и чакаме. По едно време влизат шест човека. Само като видях как се засилиха, ми беше ясно, че тук ще става нещо. И директно, без да питат, започнаха да удрят. Пръв пострада Русия. След това Павката и Светльо. След като биячите си тръгнаха, дойде и Любо.

- Нормално ли е да се организира бой над футболистите от отбора?


- Според мен това е поръчано от някой, който иска да ни сплаши.

- Любо по един или друг начин върна всички други. Само без теб...


- Той върна другите, защото няма кой да играе, а вратари си има – Ивайло Петров и Здравко Чавдаров. Това все пак е негово решение.

- Ти пиеш ли?

- Не, не пия. Аз ако искам да пия, няма да ходя по заведенията, където ме виждат всички. Ще си стоя у нас и ще се напивам.

- Добре, все пак се пише, че ще ти предлагат нов договор?


- Не. Изобщо не сме говорили по тази тема. Договорът ми изтича през лятото. Дотогава съм футболист на ЦСКА и ще давам най-доброто от себе си за този отбор.

- Говореше се, че ще те пратят под наем в Сливен?


- Ако аз не искам, няма как да ме пратят в Сливен.

- Намесиха ви и в „черно тото“...

- Абе те и Реал Мадрид паднаха от някакви селяни с 0:4, ама никой нищо не им казва.Те говорят за Русия. Него го обвиняват. Той имал да взима някакви 10-15 хиляди лева и затова продал мача с Миньор Перник. Глупости! Няма такова нещо.

- Някой обвини ли те за грешката с Фулъм, след която се стигна до изравнителния гол?

- Не, абсолютно никой не ми каза нищо. Всички застанаха зад мен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

xWarden
07.12.2009 17:05

- Намесиха ви и в „черно тото“...

- Абе те и Реал Мадрид паднаха от някакви селяни с 0:4, ама никой нищо не им казва.

*lol*

boril97
05.12.2009 12:00

иван иванов си мислех че ште е талант но просто за мен тои е много слаб играч *angry*

Huku
04.12.2009 22:21

Кви дупета бе, най-прости селяни.

VeneSotirov
04.12.2009 20:42

Тоя мазен боклук, плюс резаците И.Иванов и К.Котев да бъдат моментално пратени на бесилото! Няма място за такива червеи на земята, още повече в ЦСКА! ВЪН ОТ ЦСКА, ЦЪРВУЛИ ТАКИВА!!! *thumb_down*

tedo_dm
04.12.2009 19:55

абе тоя п.....с и оня русия ли е къв е да вървят да играят по селата нямат място в цска.....

torres_229
04.12.2009 19:15

След мача с Литекс се прибираме на Панчарево. Любо ни извика – събираме се в съблекалнята, за да ви кажа нещо. Събира ни и какво – тоя, тоя, тоя, тоя – отстранени сте от отбора. Hahahahahahhahahahahaha *lol*

Tyrion
04.12.2009 17:34

дупета шлякани, хахахаха -- манчев така им го е наденал - уеуе *lol*