Роналдо иска финал срещу Испания в ЮАР

09:32
Роналдо иска финал срещу Испания в ЮАР
Финал Португалия Испания ще бъде идеалният сценарий на предстоящото Световно първенство в ЮАР, смята звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо.

Двата тима стигнаха по различен начин до Мондиала. "Ла Фурия" не изпита никакви затруднения, докато отборът на Карлос Кейрош трябваше да играе бараж с Босна и Херцеговина, за да се класира.

"Целта на Португалия бе да се класира на Модниала и ние я постигнахме”. Мечтата ми е да стигнем до финала и там да срещнем Испания. Това би бил идеалният сценарии за Световното първенство. Очаквам много оспорвана надпревара, но ние ще се подготвим добре", сподели Роналдо.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FLY_I
06.12.2009 11:13

да бе те с клизма едвам се класираха за световно,пък и виж съставите на италия,англия,браз,арж,...само ако роналдо се разиграе е възможно да ги закара по напред в турнира..имат и някви техничари там Нани ,Куарешма ама ми се струва че няма да блеснат в сериозен мач с напрежение

cris7ronaldooo
06.12.2009 10:47

Много Глупаво мнение за мене това да кажеш че Португалия има 2,3-ма добри играчи значи не си гледал никога Португалия имат много много добър състав който може да се бори дори и за трофея въпреки че за мене Испания са фаворит !!!

FLY_I
04.12.2009 22:03

и аз искам Меган Фокс,само дето коефициента да и вкарам гол е колкото тоя Португалия да играе на финал...Само с един класен атакуващ-Роналдо,един класен защитник-Карвальо ще е бая трудно