Пенев: Футбол със страх не се играе, заслужавахме поне точка

08:17
Пенев: Футбол със страх не се играе, заслужавахме поне точка
"Заслужавахме да спечелим поне точка от мача с Фулъм", каза треньорът на ЦСКА Любослав Пенев след снощната загуба на "червените" от англичаните на "Крейвън Котидж" с 0:1.

Наставникът пристигна на стадиона за началото на второто полувреме, когато неговите футболисти изглеждаха по съвсем различен начин в сравнение с първото и създадоха 3-4 много добри положения за гол, но не успяха да реализират.

"Доволен съм от играта на футболистите. Първото полувреме не бяхме на нужното ниво, но бързо забравихме слабата игра. Аз не бях пряк свидетел на първите 45 минути, тъй като през това време пътувах, но бях в течение какво се случва на терена, тъй като поддържах постоянна връзка с моя щаб по телефона. Жалко, че не успяхме да вземем поне една точка, защото напълно я заслужавахме. Видяхте, че през втората част напълно надиграхме домакините и имахме 4-5 отлични възможности за гол", коментира Пенев

"Момчетата разбраха, че страшни отбори няма и заиграха с нужното спокойствие. Футбол със страх не се играе. Трябва да влизаме на терена и да показваме това, което можем", каза още треньорът на "армейците".


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
04.12.2009 20:55

Разбира се ,че Любо е абсолютно прав. Добре, че неприятното чувство от първото полувреме, беше напълно заличено от добрата ни игра през второто. Бяхме много близо до реализирането на гол. *devil*

Pirin_fen
04.12.2009 08:38

Така е, Любо е прав, ЦСКА започна мача малко неподготвен със страх и неувереност, все пак мисля, че имаха шансове се представиха достойно.