Фен вкара гол от центъра в Примера и си тръгна с дебела пачка (видео)

23:40
Фен вкара гол от центъра в Примера и си тръгна с дебела пачка (видео)
В истинско футболно шоу с елементи на драма и щастлив край за испанския запалянко Рамон Рубио се превърна снощния мач между Херес и Барселона.

Фенът си заработи "скромната" сума от 480 хиляди евро, след като успя да вкара топката във вратата с "ювелирен" шут от центъра. Рубио изпълни удара на живота си по време на почивката в двубоя между шампиона и новака в Примера. Премията бе осигурена от спонсор на местното първенство.

Трима щастливци получиха правото да се борят за тлъстата пачка, като условието бе да вкарат гол с удар от центъра, но по земя. Драмата наистина бе пълна, след като двама от участниците треснаха гредата, а Рубио бе точен и си тръгна със солидна сума от стадиона.

Конкурентите му пък прибраха "утешителните" 3 хиляди евро.

Видео от събитието ТУК!
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MB_KrisS
04.12.2009 00:12

Егати и за това дават толкова много пари. Малеее, а евро футбол се излага с по 100лв за същия гол *joking*

benjakis_
03.12.2009 23:59

Като каже някой по земя трябва до вратата топката да се движи по земята, а те какво правят? още в началото на удара топката, която изритват не е по земя смешници *thumb_down*. По тая логика аз мога да си я бия по въздух преспокойно да се топне малко пред вратата и пак да влезне *smile* нямам думи просто .. смешници *party*