ЦСКА с две лица загуби от Фулъм, съдията не ни даде дузпа (видео)

23:56
ЦСКА с две лица загуби от Фулъм, съдията не ни даде дузпа (видео)
ЦСКА загуби с 0:1 от Фулъм на "Крейвън Котидж" мача между двата отбора от Група "Е" на Лига Европа.

Англичаните буквално смачкаха тима на Любослав Пенев в началото на първото полувреме, а Дани Мърфи пропусна дузпа. През втората част обаче българите бяха напълно равностойни и дори имаха по-чистите положения, а реферът не свири чиста дузпа след игра с ръка на футболист от Фулъм в наказателното поле. Последните 10 минути на двубоя пък преминаха изцяло под диктовката на ЦСКА, но за съжаление изравнителен гол не падна.

В 3-а минута Пейнтсил бе изведен с хубав пас в полето на "червените", но Чавдаров го изпревари и улови топката. Две по-късно стражът на "армейците" хвана остър пас на Саймън Дейвис в пеналта.

В ответната атака Тодор Тимонов с фамозен прехвърлящ шут уцели напречната греда на Марк Шварцер.

Золтан Гера в 7-а минута бе фаулиран от Иван Иванов в наказателното поле на ЦСКА и реферът свири дузпа. Дани Мърфи застана зад топката, но я прати над вратата и Фулъм пропусна чудесен шанс да излезе напред в резултата.

Натискът на "котиджърс" обаче продължи и сякаш раздразнени от пропиляния 11-метров удар футболистите на домакините затегнаха обръча пред българската врата. В 14-а минута Чавдаров изби шут на Пейнтсил, но една по-късно бе безпомощен при удар с глава на Гера, който след хубаво центриране откри резултата в полза на англичаните. В 18-а пък Боби Замора от воле след чудесна атака на Фулъм стреля силно над вратата.

Фулъм продължи да действа по-активно и се опитваше да обстрелва Чавдаров от всякакви разстояния. В 29-а минута Дейвис бе оставен непокрит от слабо играещата защита на "червените", но от чиста позиция би в аут.

След 30-а минута футболистите на ЦСКА успяха да изнесат играта по-далеч от Чавдаров, но не и да създадат нещо опасно пред Шварцер. "Армейците" пробваха два шута към стража на "котиджърс", които обаче бяха доста анемични и безопасни.

След разпокъсана игра и множество неточни пасове в началото на второто полувреме, отново домакините бяха тези, които упражниха надмощие и в 49-а минута Замора от добра позиция пропусна.

В 54-а минута Любослав Пенев пусна в игра Мишел Платини, който малко изненадващо замени един от най-активните в състава на "червените" Тодор Тимонов. Три по-късно ЦСКА организира най-добрата си атака до момента в срещата. Тодор Янчев бе изведен на стрелкова позиция в полето на Фулъм, но Кели в последния момент се намеси решително. В 59-а пък Спас Делев стреля опасно по земя, но за съжаление в покрай гредата.

След двете изгодни ситуации за "армейците", Фулъм отново упражни натиск и на няколко пъти сериозно притесни защитата на "червените" с високи топки. Костадин Стоянов пък би неточно с глава след корнер пред Шварцер.

В 82-а пък англичаните извадиха късмет след плътен шут по земя на Коста Янев и техен играч изби от гол линията. Преди удара пък Морозс стреля, топката срещна ръката на защитник, но съдията остана безмълвен. В 86-а Тодор Янчев с глава имаше шанс да изравни, но би неточно.

Фулъм - ЦСКА - 1:0
1:0 -Гера - 15 мин

Ето и съставите на двата отбора:

Фулъм: Шварцер, Кели, Пейнтсил, Хангеланд, Беърд, Гера, Мърфи, Рийзе, Замора, Смолинг, Дейвис

ЦСКА: Чавдаров, Виданов, К. Стоянов, Иванов, Попов, Минев, Янчев, Морозс, Тодоров, Тимонов, Делев

Видео от мача ТУК!!!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

manunited666
04.12.2009 14:45

Сигурно се радвате да наричате ЦЕЦЕТО евробоец ? Абе да ви попитам , евробоец ли значи да имаш една точка от 5 мача в групите ? Това ли е евробоец ? И не почвайте ама Левски ама Левски.Както каза и Lucas_Podolski , ние си продължаваме да сме критични към играчи и ръководство и не се заблуждаваме , че Левски е страшния отбор , колоса на Европа така както правите вие.И двата отбора са слаби в момента а вие се опитвате да успорвате факти.

Lucas_Podolski
04.12.2009 14:10

Абе, то е ясно че и Левски бяха в криза, но никъде не си прочел че след ПОРЕДНАТА загуба, феновете са избухнали от радост от това че е с толко малко!!! Напротив, ние бяхме и продължаваме да сме критични към ръководството дори към самите играчи! Жалки сте затова че в момент, в които нещата видимо се обърнаха, злобеете и се тупате в гърдите на основание не на какво да е а на ПОРЕДНА ЗАГУБА!

DeviLLmaN90
04.12.2009 11:27

Lucas_Podolski браво браво ти явно си някаква врачка и знаеш кой ще е шампиона а??? Ем давай кажи ми числата от тотото. Говориш, че ЦСКА гони седма загуба какде е гони? Ако е в всички турнири сметни на Левски колко са като 4 им са само в първенството. Твойта работа е същатата. Присмяла се козата на овцата, че и висят биските.

Lucas_Podolski
04.12.2009 11:17

Аз напълно разбирам и подкрепям неистовата радост на младите цскарчета! Разбира се че 1:0 е успех, като си помислите какво те за видели то отбора си до сега! Или "достойно отпадане" преди турнира, или последно място в групата. няма развитие, даже в най-слабия сезон на Левски от 15 години насам, пак няма да са шампиони. Е това ако не е ЖАЛКО, не знам какво е. Хо да гледаме в бъдещето, Цска ще гони 7-ма и 8-ма загуба в 12 мача в края на есенния полусезон! ЧЕстито!!!!

peshotar
04.12.2009 10:35

manunited666 БРАВО!Много точно мнение *wink* *thumb_up*

torres_229
04.12.2009 09:56

Каква класа бе момче. Да неможеш да отбележиш един гол и да вледееш топката цяло полуреме е КЛАСА ?!! Хаа.. Просто сме толкова смешни ,че няма до къде. И двата отбора са на едно дередже. ЕДНАТА СЕДМИЦА ЕДНИТЕ СЕ ПРЕДСТАВЯТ ПО-ДОБРЕ ОТ ДРУГИТЕ и всичко тръгнало да спори ,ама тоя е по-добър ,ама ония по-добър. Изявен отбор в Европа нямаме ,няма и да имаме. К'во ми спорите ? Спорите за кой отбор да е последното място в лигата ли ? Некадърници.

bypracku
04.12.2009 09:14

НЕ разбирам защо феновете на Левски тряя пак да ругаят след като ЦСКА показаха повече класа от тях и то се видя не съм заклет фен на ЦСКА нито на Левски точно за тва виждам истината ЦСКА 2-то полувреме можеха вземат още 1 точка но Шварцер беше на ниво а и в БГ няяме добри напдатели както се видя и в Левски

milaneo
04.12.2009 08:43

Да на тоя liverbird1892 ВЕРНО да седи пред импулса и там да си играе с бийко чикийович на чикий. Кой знае може да се откаже от футбола, който така или иначе не разбира. И когато Левски не им даде съдията само 1 спорно положение за тях те искат оставки на президенти, свикване на конгреси, разглеждане на случая от УЕФА. За тва мили мои не коментирайте това от което не разбирате. Заемете се с по-горното нещо което ви казах. Него поне го умеете *smile*

EXIGO
04.12.2009 08:29

Пандахме това се очакваше...Относно 1 или 2 тийм няма значение,важтото е да се представим добре,а вие какво направихте чвера а?Играхме добре все пак не обръщайте внимание на детсвениците които пишат тук и в кадели не.Предлагам ви да си седите у импулса и да си тряската по 7-10 чикий на час.Реалист съм слабички сме,но поне направихме нещо през второто полувреме

orlio_wins
04.12.2009 07:57

rosenkreuzer написа:

Виж ся ту партс, фърст халф но гут, ту халф нот со гут и ай тинк фифти фифти перофрменс оф дъ тим импортант и уи тинк фор дъ некст гейм в съндей нот люн а вин.


Това е и моят коментар.

AviMC
04.12.2009 07:12

Dinko_14, вярно е това. Но също е факт, че разстоянието между двамата е около метър. Всеки един футболист на мястото на защитника на Фулъм не би успял да реагира. За такава ситуация не може да се отсъди дузпа. По-скоро в ситацията с Платини можеше, т.к. топката прелетя над 20м. Разст. за което Платини е имал достат. време да реагира. *erm*

liverbird1892
04.12.2009 07:07

чурбари неискам да слушам оправдания дузпи и така нататак Фулам играха с 10 резерви от 11 играча такаче нищо не ви оправдава да не може да биете втория им отбор няма дузпа тука курви сте и тва ако фулам играха с титулярите те щяха да ви бият с 7:0 ве обитаци смешни сте вас минйор ви пере с 0:3 с 10 души на армията а и там ви дадоха дузпа видяхме ви колко и дузпи биете и тях неможе да вкарате такаче заслужено ще отпаднете с 1 канитарска точица спечелена срещу резервите на фулам *lol*

Gogata85
04.12.2009 05:39

manunited666 в Англия подкрепяме един отбор,но май в България сме с различни пристрастия *wink* както и да е истината е само една. България като цяло много е затънала в Европейско и Световно ниво *sad* и като национален отбор и като клубни отбори. Прав си като казваш,че ако нещо не се промени ще почнем да падаме от отбори на Малта , Молдова и тем подобни доскоро футболни джуджета защото вече треперим до последно като се срещнем с подобен отбор. Цесекар съм но гледам реално как наистина в Ервопа ЦСКА вече не е това което беше но поне знам че в момента градим един млад отбор които мисля има бъдеще ако оставят Любо Пенев да си върши работата.

alfiata
04.12.2009 00:44

ГОВЕДА пак организира екскурзия до Русия

alfiata
04.12.2009 00:42

до manunited666 сега разбрах защо си фен и на манчо юнака защото си говедо.Говедата били по добри от лацио ебаси смеха да паднеп 5:0 и да викаш че си по добрия УМРИ ГОВЕДО

manunited666
04.12.2009 00:40

fosil тъпото е , че някой фенове се кефят , че са паднали с 1-0 и почват да говорят как са много добри и са паднали само с 1-0 гол а техния враг паднал с 2-0 , смешно е жалко е !Щом стигнахме до там , че да се кефиме , че падаме с по-малко значи положението е вече даже страшно.Левскар съм но и Левски и ЦСКА просто са слаби , слаби са им футболистите , слаби са им тренйорите , слабо им е финансирането.Например се загледах в тия Шериф от Молдова.Значи те са шампион на Молдова , страна която доскоро даже смятахме , че няма и професионален футбол.Разрових се в нета и разгледах базата на Шериф.2 модерни стадиона нямащи нищо общо с наще , 1 закрито футболно игрище и още 8 тренировъчни игрища , 6 от тях са с естествена трева и то с осветление даже.А наще стадиони и осветления намат.Лошото е , че сега ЦСКА-рите се кефят , че имат 1 точка ама скоро и Молдова , Сан Марио , Малта и Латвия ще си развият отборите ще си построят базите и тогава няма и център да се мине.

manunited666
04.12.2009 00:34

За какво има на Левски да се смеете мене това ме дразни и ЦСКА просто не са по-добре ама вие ги искарвате великия отбор.Какви глупости говориш с Базел в София скучен бил мача ... под скучен имаш предвид , че Базел ви смаза? Добре , че тоя Фрайн нещо нямаше ден та ръгна само 2 а колко още испусна.Гостувате на Рома няма да го коментирам а гостуването на Базел ... 3-1 , владеене на топката но никви положения само едно воле и това беше.А Фулъм излезна с третия отбор , ми то ако с третия отбор на великия фулъм не може точка да искарат значи трагедията е пълна.

fosil
04.12.2009 00:31

горе долу-така беше,но мача се брои на голове,не съм фен на Левски,нито на ЦСКА,но ми се струва,че ако тези два отбора играят мачовете си от първенството,без някаква намеса от вън бихме могли да имаме много по-добри резултати в Европа,но нейсе...

manunited666
04.12.2009 00:30

Аха не могли мач да спечеля ама ти забелязваш ли как ЦСКА бяха с 16 точки пред Левски а сега са с 4 ? Защо се опитвате да говорите подобни глупости , това което казвам е , че Левски и ЦСКА имат слаби футболисти могат единствено на квадрати да си играят.Например това с Левски значи ... Дебрецен вкарват от 4 гола 3 са от над 20 метра а Йовов цели гредата от 1 метър на празна врата , това какво ти говори ?

Samoletski
04.12.2009 00:27

manunited666 Освен това полувреме ми хареса как играхме и в София срещу Фулъм, където малшанса ни отне победата. В Швейцария пак силно второ полувреме, в Рим ни смазаха, а в София с Базел скучен мач. Ако се върнем малко по-назад Динамо М се отърваха с малко. А лефски кое м беше силното - 2 равностойни мача със Залцбрг, късмет срещу Виляреам, че там паднаха само с 1:0 и Лацио им напълни кошницата без да си дава зор. Вие вкарвате по много само на Андорските сервитьори и на Петржалка. Затова по-добре не си губи времето с глупости ами върви си лягай, че даже като ти следя мисълта имам чувството, че нито един мач не си гледал. А и тук дават ли право на глас на фенове на отбори които 2 месеца не могат да спечелят мач.

manunited666
04.12.2009 00:22

Ами по-добре боравеха с топката и имаха и повече положения самоче там се пролича и класата на Лацио защото от 4 удара към вратата вкараха 4 гола а Бардон и Христов на 3 пъти испуснаха сами срещу вратаря!

aL1eN
04.12.2009 00:22

враг...братле ако за тебе съм враг *lol* дай по полека *joking* *beer* имаме 1 точка та партизан нямат толкова вие съшо все трябва някак си да се започне *party*

fosil
04.12.2009 00:18

manunited666,вярно е че Фулъм намалиха оборотите,и за това ЦСКА имаха едно-две полужения,ама това което го пишеш за Лацио....та те вкараха ЧЕТИРИ безответни гола като три от тях бяха след страшно груби грешки на защитата,а единия беше дело на онова пиянде Рабех,кое беше по-доброто в играта на Левски тогава бе човек...

manunited666
04.12.2009 00:18

Тия неща ги говорим защото се нервирам на атаките на някой ЦСКА-ри , при положение , че и играта на ЦСКА вообще не е добра даже е много зле.Не може заради единствените добри 45 минути през целите мачове в групите да излиза някакво объркано човече и да казва "учете се от ЦСКА" ... тва е срамно да се говори.При положение , че ЦСКА има 1 точка и 2 гола от 5 мача , да Левски няма и точка няма и гол ама това повод за велико тупане по гърдите ли е ? Да имаш 1 точка повече от вечния враг в вреотурнирите .. ухаааа браво бе!

aL1eN
04.12.2009 00:14

бе тука не се гледа кой как играе гледа се кой колко голове вкарва и колко точки има понеже някои генове на левски се заяждат нека ви кажа драги приятели ЦСКА има 1 точка и 2 гола а левски е единствения отбор без гол и освен това няма и точки *thumb_up* но иначе сте по добри няма спор просто късмет нямате,,, *party*

doomsday
04.12.2009 00:09

поне 45 дузпи и 14 червени картона не е дал съдията

Dinko_14
04.12.2009 00:08

g_hot_bg , извинявай много пич , ама ръката му не беше прилепена за тялото , а беше разперена *wink*

manunited666
04.12.2009 00:08

ахахаххаха да се учат от ЦСКА аахаххаха па те са по-слаби от Левски бе кон! ЦСКА за 5 мача имаше 5 положения за гол а Левски имаше 15.Като отбор Левски е доста по-добре играещ от ЦЕЦЕТО но са им слаби нападателита и нямат кой да им вкарва положенията.Направили едно добро второ полувреме и айде учете се от ЦСКА ама я погледни реално , Левски и в двата мача с Ред Бул беше по-добрия отбор , срещу Лацио също бяха по-добри но Лацио имат добри нападатели и си вкарват положенията.Стига говорили глупости ... да се учат от ЦСКА.Що не казахте след мачовете с Рома и Базел да се учат от ЦСКА а след едно добро полувреме в цялата групова фаза и почнахте ... учете се от ЦСКА ,божеееее!!!

g_hot_bg
04.12.2009 00:07

Тъпо заглавие според мен.."не ни даде дузпа" кой ще ти даде дузпа за удар в ръката от 1 метър..

DenteMente
04.12.2009 00:07

Е като си на 18 си много голям пък ти *sick*
КАКВО СЕ КЕФИТЕ БЕ 8 МАчА ИМАТЕ 2 ПОБЕДИ КАТО ЕДНАТА Е СРЕщУ СВИЛЕНГРАД ДРУГАТА СЪС СЛАВИЯ *lol* АРЕ чОРБАРИ УМРЕТЕ МАЙКАВИ ДА ЕБА НА СИчКИ

Dinko_14
04.12.2009 00:07

абе DenteMente .. имам чувството , че гледаш футбол от вчера ..

theman666
04.12.2009 00:06

Dinko_14 РЕАЛНО ПОГЛЕДНАТО ТОВА ВИ Е ПЪРВАТА ЗАГУБА КАТО ГОСТ САМО С 1 ГОЛ *thumb_up*

cvetko_00
04.12.2009 00:05

Не заслужаваха да загубят, но нямаха късмет просто ... Се пак добра игра показаха момчетата браво на тях *thumb_up*

DenteMente
04.12.2009 00:05

Офф добре бе айде съдията ви ореза айде добре така да бъде ... ТАКА Е ВИДЯЛ ТАКА Е СВИРИЛ аре без филми от сорта на съдията ни прецака и не свири дузпа *sick* ВИЖДА СЕ,чЕ КАТО НИ НАТИСКАТ СМЕ ЖАЛКИ,СМЕшНИ И ТН. Фулъм спря да играе 2-рото полувреме а ние се кефиме,че сме играли добре БРАВО ИГРАЕМ ДОБРЕ С "ВЕЛИКИЯ" ФУЛЪМ...

Dinko_14
04.12.2009 00:04

и имаше чиста дузпа .. миналия мач нямаше никаква дузпа , а съдията свири .. сега има чиста дузпа и не я дава .. уж сега са 5 съдий .. :X

Notlike
04.12.2009 00:04

Смело мога да твърдя, че ЦСКА игра прилично срещу Фулъм и след почивката бе доста по-добър. В последните 15 минути нашите създадоха доста положения, а и имаше дузпа, която не искам да коментирам, защото съдията не даде и една за Фулъм. Като цяло стана добър мач, по едно полувреме и за двата отбора. Фулъм е с класа над българския футбол, но ЦСКА показа сърце, което немного тимове могат да извадят. Само Локо София и Черно Море могат да се надъхат по подобен начин. Евала на момчетата за раздаването, ако играем така и в България - ще бъде яко газене.. темпо му е майката. Аз лично съм доволен, защото ЦСКА дойде като смешен гост, а си тръгна като достоен опонент. Браво Любо, браво момчета, това искаме от вас, нищо повече.. хъс и битка до последната секунда *thumb_up* . Лека вечер на всички!

hitrin
04.12.2009 00:02

Много добър мач на ЦСКА или по точно много добро 2-ро полувреме.Така трябва да се играе футбол.Не виждам какво толко се плашат от Фулъм.Вярно е че са много добър отбор ама това е положението.С такива мачове се трупа опит и се изгражда име в Европа.Просто другите БГ отбори трябва да се учат от ЦСКА как се играе футбол.

Dinko_14
04.12.2009 00:02

хах .. представи си не съм на 14 а на 18 , но ти от къде да знаеш .. 14 съм го написал защото това е любимият ми номер (Т.Анри) .. но ти си глупавичък така , че мълчи

DenteMente
04.12.2009 00:02

Е бате а защо вече и Миниор неможе да бием *smile* Селтик как са силен отбор като 90% от мачовете са им на ташак?!

alfiata
04.12.2009 00:01

DenteMente абе ти кой мач гледа.Ръката на платини беше свита до тялото.Първо гледай после говори

rosina
04.12.2009 00:00

Нашият отбор има голям потенциал, но трябва да играят много повече такива мачове. Видя се, че нашите се приспособиха към играта, но им трябваше време. Но така е като се играе с отбори като моньор, пирин и т.н...

DenteMente
04.12.2009 00:00

14 годишния евнух влезна в сайта и веднага без да чете коментарите писа за "говедата" аре аман от лапета в този сайт *sick*

DenteMente
03.12.2009 23:59

Тоя па кой е казал нещо лошо за вас бе?Паранойк *lol*

Dinko_14
03.12.2009 23:58

абе ей говеда я мълчете !! .. вас сигурно с 5:0 щяха да ви бият .. така , че като сте по слаби от нас мълчете .. не завиждайте *smile*

DenteMente
03.12.2009 23:57

Какъв садия..каква майка бе ти луд ли си какъв си *sick* Съдията си свири перфектно игра на Платини с ръка и ръка на играч на Фулъм и в двата случая не свири какво искаш?!?!?!?

gutito1964
03.12.2009 23:54

браво цска 2полувреме отлично малко късмет ни трябва

felonche
03.12.2009 23:49

Немога да повярвам че тая топка не влиза *angry*

alfiata
03.12.2009 23:47

садиата ни ... маиката направо безобразие

DenteMente
03.12.2009 23:32

Бройте пасовете на Минев колко НЕТОЧНИ има...сигурен съм,че неточните са поне колкото точните *sick*

DenteMente
03.12.2009 23:27

Абе Коста Янев защо беше толко весел като влизаше и раздаваше усмивки на всички *lol* Май не само поркат а и се друсат като кучета

DenteMente
03.12.2009 23:13

Футбола ни е трагичен тези 2 дни това само мога да повтарям *sick* Феновете на ЦСКА трябва да се радват на това 1-0 ... с Базел да не говориме какво беше СРАМНО и ТЪЖНО!!! Левски вчера можеше да падне с 4-5-6 гола ако Виляреал искат *evil* Видя се с Лацио колко сме жалки тази година!! Коментатора вчера на мача каза нещо много вярно.... Левски направи велик сезон в УЕФА и със спечелените пари от ШЛ следващата година можеше сега да е един добър европейски отбор... УВИ такива са ни оправниците и не станагме по-добри а по-зле *thumb_down*

dead_addicted
03.12.2009 23:11

Е тва е Левски и ЦСКА - лицата на България в Европа....... по-голяма порнография от тая няма... *angry* *joking*

gutito1964
03.12.2009 23:08

добре играем сега ще стегнем 2полувреме и най малкото ще изравним само цска

Dororo
03.12.2009 23:06

Тоя Ванчо дупката да излиза ,че ще ни бият като студено желчзо. *angry* Много абен е.Всички пробиви минаха през него *angry*

nIkItyYy_yYy
03.12.2009 22:57

Според мене Моросз или Апостол Попов трябва да излезе и да пуснат втори нападател като Платини *thumb_up* Иначе невиждам как ще изравним, ... *angry*

Dido_Man_U
03.12.2009 22:12

Уинър престанете с тая българска цигания. Как може в рамките на 1 седмица 2 пъти да пре*бете сайта точно преди мачовете от ШЛ и ЛЕ . Отново заради тая работа на админите бях прецакан . Админите дано се позатегнат а не да бъдат такива МЪРЗЕЛИВЦИ *angry* *evil* *angry* *sick*

vladibesta
03.12.2009 21:28

а защо сме с 6 защитника и 2 дефанизивни халфа?