Един Дзеко решава проблемите на Арсенал в атака

17:55
Един Дзеко решава проблемите на Арсенал в атака
Лондонският Арсенал се прицели в нападателя на Волфсбург Един Дзеко, съобщават медиите на Острова.

В лицето на босненския голмайстор мениджърът на "топчиите" Арсен Венгер вижда решение на проблемите в атака. След контузията на Робин Ван Перси тимът от "Емирейтс" вече няколко мача изпитва сериозни затруднения пред противниковата врата. След травмата на холандеца, френският специалист съобщи, че ще купи нов нападател.

Арсенал не разполага с много пари за трансфери, но 15-е милиона паунда, на които е оценен Дзеко, са по джоба на "артилеристите". Според информациите, футболистът на Волфсбург е сред най-желаните от лондончани футболисти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

olgarizova
04.12.2009 12:56

На Арсенал и трябва нападател тип Давид Вия.. *thumb_up*

rusev11
03.12.2009 21:33

Че е нужен нападател нужен е,но дали тип тарн ще пасне на стила н игра на Арсенал?От една страна би бавил играта на отбора и пречил,но пък от друга би могъл да завършва многобройните атаки на отбора.Иманата които се спрягат не са никак лоши(Жиняк,Балотели, Шамак,Дзеко, Нистелрой).Всеки от тях би бил полезен в момента защото няма изявен голмайстор. *sad*

hitrin
03.12.2009 20:34

Dragon36 и на мене точно тези отбори са ми любими но според мене Арсенал се нуждаят доста повече от Джеко от колкото Милан.Милан имат Индзаги ,Хунтелар ,Пато ,Бориело.Арсенал имат Перси но той е контузен до април ,Бентнер неубедителен ,Вела няма как да замести Перси ,Едуардо донякъде.Трябва топ нападател а Джеко е супер подходящ.Няма да е лошо и Балотели ,Пацини.Но от италианското ако взима млади единственото решение ще е СТЕВАН ЙОВЕТИЧ но на дали ще го пуснат след като Фиорентина се класираха напред в ШЛ и мечтаят за по-големи успехи.

vladibesta
03.12.2009 19:50

Тия сайтове по някой път надминават даже и жълтите вестеници *thumb_down* Това лято тук се писаха някакви оферти от по 30 милиона от милан, които са отхвърлени сега пък е оценен на 15... странна работа.

Dragon36
03.12.2009 19:09

Не ми се вярва Дзеко да дойде на Емирейтс.Той многократно заяви,че любимият му отбор е Милан и ако напусне Волфсбург,най вероятно ще пътува в посока Сан Сиро *wink* .Иначе и Арсенал и Милан са ми любими отбори и ще се радвам в който и отбор да отиде *beer*

blago_pz
03.12.2009 18:44

Ако успеем да го вземем ще е голям трансфер - Дзеко е доста качествен нападател *thumb_up*