Манчестър Юнайтед отряза сърбин за трансфер

14:39
Манчестър Юнайтед отряза сърбин за трансфер
Ръководството на Манчестър Юнайтед се е отказало от опцията да привлече крилото на Партизан Адем Ляич, обяви официален представител на клуба.

Както е известно, през януари 2009 година "червените дяволи" подписаха договор на стойност 16,5 милиона паунда с дуото Зоран Тошич - Адем Ляич, като обаче тогава британският клуб внесе само половината сума в касата на "гробарите", а на "Олд Трафорд" акостира единствено Тошич.

Ляич бе оставен да продължи кариерата си в сръбския клуб, като по договор той трябваше да се присъедини към Юнайтед на 1 януари 2010 година, а преди това "червените дяволи" трябваше да осигурят и втората вноска по трансфера.

"Адем Ляич няма да преминава в Юнайтед. Имахме опция в споразумението с Партизан, с която можем да откажем неговия трансфер, ако сме преценили, че той не се е развил както трябва през последните 12 месеца. Освен това от нашата школа започнаха да излизат много перспективни младежи и поради тези комплекси причини взехме решение да не предприемаме хода с трансфера на този играч", коментира говорител на английския клуб.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация