Венгер: Свободен човек съм, ще се ръкувам, с който си искам

12:30
Венгер: Свободен човек съм, ще се ръкувам, с който си искам
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер не се впечатли особено от оплакванията на Марк Хюз, който очевидно много се разстрои, след като фарнцузина не му стисна ръката след загубата от Сити за Карлинг Къп.

Головете на Карлос Тевес, Шон Райт-Филипс и Владимир Вайс донесоха класическа победа срещу резервните футболисти на Арсенал и по този начин тимът на Ман Сити ще срещне съперници от Юнайтед в 1/2-финалната фаза. По повод оплакванията на Хюз Венгер заяви:

"Свободен човек съм и ще се ръкувам, с който аз намеря за добре. Нямам професионална куртоазия и не обичам да лицемернича. Това няма нищо общо с играта. Нямам какво повече да кажа по този повод. Ако бяхме спечелили Карлинг Къп, нямаше да парадираме наоколо и да крещим "Спечелихме трофея!".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fenooo
06.12.2009 07:30

Не Венгер, а Хюй е типичен селски галфон!

rusev11
03.12.2009 21:25

Всички пишат тука,но май никой не е гледал подробно мача.Венгер не поздтави Хюз не защото Арсенал загубиха,а защото Хюз крещеше през цялото време по адрес на съдии и на Венгер(незнаино защо).Дори си позволи да напусне зоната си и отиде в тази на Венгер за да гони топката,а през цялото време не спираше да крещи нещо на Арсен.И аз да съм и аз няма да го поздравя защото първо всеки трябва да си спечели уважението на другите,а той скоро няма да го направи.И изказвания от сорта,че е зарди загубата са глупави защото загуби е имало и ще има,но Венгер винаги е бил "Джентълмен".

ShefkaTa
03.12.2009 19:56

ATSATA ти сам го каза точно щото е толкова години на чело на Арсенал и е име сред мениджърите може да си прави и говори квото иска *smile* Мраза Арсенал, но sushenika коя загуба да признае на младежите си от титулярите на "гражданчетата" той ще е признае ама то тва е срам за тях не за него *wink*

ATSATA
03.12.2009 14:08

Бе квото и да си говорим мениджър е от толкова години на Арсенал.Доказано име и е малко глупаво да се държи така но все пак може да си прави каквото си иска то си е за него.

AaaareS
03.12.2009 13:50

ми да дойде на Емиратс да играе с резервите си, а ние с най-доброто да ги бием с 10:0 и тогава ще го водим ще стисне ли раката на Венгер след мача

blago_pz
03.12.2009 13:25

Що да е селско, нормално е да не иска да се ръкува с треньора на тоя тъпанарски отбор, поне е искрен и не лицемерничи.Много ме радва как са го написали в статията : "Арсен Венгер не се впечатли особено от оплакванията на Марк Хюз, който очевидно много се разстрои, след като фарнцузина не му стисна ръката след загубата от Сити за Карлинг Къп." *lol*

arsenov
03.12.2009 13:06

че си свободен си свободен но тва е селско!!