Диего: Харесвам Платини, а не Зидан, той напусна Юве

11:38
Диего: Харесвам Платини, а не Зидан, той напусна Юве
Плеймейкърът на Ювентус Диего заяви, че се надява да остане поне десет години в клуба и да придобие статута на Мишел Платини, който завърши кариерата си с черно-бялата фланелка.

"Наистина, ако трябва да ги сравнявам, харесвам Платини много повече от Зидан, тъй като Зизу напусна Юве. Надявам се аз да последвам примера на Платини и да остана тук до края на кариерата си.", коментира Диего пред "Газета Дело Спорт".

"Не мисля, че сме по-слаби от който и да е в Серия А. Искам следващите ни два мача да сме перфектни. Знам, че можем да победим и Интер, и Байерн Мюнхен", допълва бразилецът.

"Не, от Интер не са проявявали интерес към мен през лятото. Байерн обаче имаха сериозен интерес. Не съжалявам, че избрах Юве, тъй като от този клуб ме искаха в последните три години, пък и аз желаех да играя в Серия А", каза още Диего.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AnTONYo
06.12.2009 00:07

арсенов , ти да не си му агент на Диего та знаеш къде се е предлагал, и кое интервю е релано и кое не е ? това ,че някъде си чел ,че Диего се предлага на Байерн не означава ,че е вярно,както ти казваш и за това интервю

arsenov
03.12.2009 12:43

тва не е реално интервю щото Диего се предлагаше на Байерн а не са го искали те мен лично много ме е яд че Байерн не го взеха а отиде на село но пък един не взиммаш друг взимаш *thumb_up*

FLY_I
03.12.2009 12:42

кога стана такъв ювентинец *lol* хаха боже, боже... *smile*