Здравков: Опитахме да се противопоставим на Виляреал

23:20
Здравков: Опитахме да се противопоставим на Виляреал
Старши треньорът на Левски Антони Здравков заяви, че "сините" са се опитали да противостоят на Виляреал във всички фази на играта.

"Опитахме се да се противопоставим на тима на Виляреал във всички компоненти на играта. За съжаление играехме добре до наказателното поле на противника, липсваше ни завършващият удар. Виляреал с едно статично положение и две-три добри контраатаки успя да спечели срещата. Не успяхме да изпълним целта си за мача поради три контузии, две, от които бранителите ни. Много очакваха да играем в глуха защита. Точно това говорихме с отбора за да видим на какво ниво сме, а ние се опитахме да се надиграваме като равен с равен с отбор с бюджет 90 милиона евро и трима футболисти с цена от по 25 милиона. Разликата между нас и тях бе, че те действаха безкомпромисно в защита, както и в средата на терена. При нас в много моменти задържахме излишно топката и от това играта ни губеше. В отбора нямаше за задача да има дефанзивен халф. Имахме двама играчи в двете фази и те се справиха отлично. Рабех бе сменен за травма в бедрото. Топузаков има сериозни проблеми с адуктора, дано не се сбъднат предварителните прогнози на лекарите. Почти сигурно той ще пропусне срещите до края на полусезона, за купата и срещу Лацио. В неделя ни чака много важен мач за шампионата на България. Виляреал, а и отборите от това ниво ни превъзхождат с бърза мисъл, бърза игра и конкретност пред вратата. Нашите футболисти трябва да разберат, че колкото и да играеш с топката, по-добре да я подадеш и да се придвижиш, отколкото да я загубиш с неточен пас. Това бе последният мач за Зе Соарес с екипа на Левски. Утре той заминава за Украйна, за да премине медицински прегледи", каза Тони Здравков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AviMC
03.12.2009 00:04

*thumb_up* Добра игра, аз като фен на ЛЕВСКИ съм доволен. Просто в тези мачове в ЛЕ, опитът си каза думата пред младостта на ЛЕВСКИ. Само ЛЕВСКИ, обичаме те *thumb_up*