Твенте пада от турци, Ники Михайлов търка пейката

22:01
Твенте пада от турци, Ники Михайлов търка пейката
Твенте отстъпи като домакин на Фенербахче с 0:1 в среща от група 8 на Лига Европа. Българският вратар Николай Михайлов бе в групата на холандците, но цял мач остана резерва на ветерана Бошкер.

Единственото попадение в двубоя бе отбелязано от бранителя Диего Лугано в 71-а минута след центриране на халфа Алекс от корнер.

По този начин Фенербахче събра 12 точки и спечели тази група. Твенте е втори със седем пукта и холандците ще трябва да чакат последните мачове от групата, за да са сигурни в класирането си в следващата фаза.

Междувременно, в другия мач от групата ФК Шериф Тираспол и Стяуа врътнаха боеви хикс - 1:1 в Молдова. Домакините откриха в 83-а минута с гол на Диедхой, но четири минути по-късно румънските "армейци" изравниха с попадение на Тоя. Така молдовците събраха пет точки и все още имат шанс да изместят Твенте от втората позиция. Стяуа е на последна позиция с три точки след този кръг.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sluchainik
02.12.2009 23:30

немога да си обясня как може да има такива прости и надути комплексари се едно аз да с1м в против НА БГ... *thumb_down*

ostyle
02.12.2009 22:28

"Твенте пада от турци" .. ще кажете, че всякаш турците са някакви много слаби и супер селяни.. оправете името на статията си.. *thumb_down*