Венгер залага на младите \"топчии\" и срещу Ман Сити

19:54
Венгер залага на младите \"топчии\" и срещу Ман Сити
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер ще продължи с политиката си и ще заложи на младите си играчи в гостуването тази вечер на Манчестър Сити в среща от четвъртфиналите на "Карлинг Къп".

Венгер ще пусне в игра национала Джак Уилшир, както и халфа Аарън Рамзи и крилото Санчес Уот. В отбрана най-вероятно ще започне с Кайл Бартли и Крег Ийстмънд. 18-годишният Бартли ще играе за първи път в среща на своя тим през този сезон, докато неговият връстник Ийстмънд вече игра в една среща от турнира с екипа на "гънърс".

Опит към състава ще добави 32-годишният Микаел Силвестър, като почти сигурно мача на "Ийстландс" ще започне и Филип Сендерос.

Манчестър Юнайтед и Астън Вила се класираха за полуфиналите на надпреварата вчера. Блекбърн пък приема тази вечер на "Иууд Парк" тима на Челси в последния четвъртфинал от битката за Купата на Лигата. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

hitrin
02.12.2009 20:53

Точно срещу Сити незнам как ще стане с толко млади играчи.Като ги знам Сити какви са едва ли ще заложат на резервни играчи.Все пак вярвам в моя отбор и се надявам да продължиме.