\"Лъжа е, и за Ливърпул, и за Германия\"

18:20
\"Лъжа е, и за Ливърпул, и за Германия\"
Бившият наставник на националния тим на Германия Юрген Клинсман отрече, че ще поведе отново Бундестима, като отрече и слуховете за работа в Премиършип на мястото на Рафаел Бенитес в Ливърпул.

Клинсман бе уволнен като треньор на Байерн Мюнхен по-рано тази година, след само десет месеца на поста в германския клуб.

"Няма да поемам работа в националния отбор. Едва ли мнението ми ще се промени. Всичко е изяснено. Не ми трябва ново приключение в Бундслигата. Винаги има слухове. Научих много, но засега няма да се връщам като наставник, тъй като имам други ангажименти", коментира Клинсман пред "Билд".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CEC0_vg
02.12.2009 19:37

Говоря за националният отбор на Германия.

CEC0_vg
02.12.2009 19:35

В Европа последните години Байерн не е постигнал нищо осбено. Почти всяка година 1/4 в Шампионската лига само 1 1/2 в Уефа и това след триумфа след 2001. Може да нямат класни фуболисти но като колектив са железни. Ценралните защитници са по 2 метра и при центриранията нищо няма да направи противника. Единият бек е бързият и опасен Лам, а другият бек е Фридрих който също е бърз и опасен. Нападателите имат страхотна физика, а халфовете с яки шуталки. За вратарите няма какфо да коментирам най-добрите - Нояр, Адлер, Вийзе и още много други.

svetlio_vn
02.12.2009 18:54

Байерн от 3-4 години вече никой не ги бръсне в Европа , а вече и в Бундеслигата . Едва ли само в Клинсман е проблема . Колкото до националния тим , все пак го изведе до 1/2 финал на световно въпреки не особено класните играчи , с които разполагаше .

CEC0_vg
02.12.2009 18:31

Блазе им на феновете на Ливърпул ако тоя ги беше поел. Ако не беше Льв тоя нямаше и до 1/4 да стигне на Европейското и Световното. Редеше му състава, а видяхме какфо направи в БАЙЕРН.