Калу: Челси ще се справи без нас през януари

13:13
Калу: Челси ще се справи без нас през януари
Нападателят на Челси Саломон Калу смята, че неговата липса, както и тази на Дидие Дрогба, Майкъл Есиен и Джон Оби Микел през месец януари няма да попречат на "сините" в борбата за титлата във Висшата лига на Англия.

Четиримата основни играчи на Челси ще играят през януари в турнира за Купата на Африканските нации в Ангола. Калу заяви:

"Аз мисля, че Челси ще бъде още по-добър отбор по това време, защото има играчи, които не играят много през този момент и ще имат шанса да се изявят през януари. Убеден съм, че те ще дадат 200% да покажат на мениджъра, че имат място в отбора. Дори когато Дрогба си тръгне, Челси ще има Никола Анелка, който може да бележи във всеки мач, а освен това Джо Коул се завърна на терена и е в добра форма. Да не говорим, че в клуба са Деко, Михаел Балак. Мога да продължа да изреждам имена. Мисля, че Челси ще се справи и те няма защо да се притесняват. Господин Анчелоти донесе в нашия отбор опита си от годините в Милан и това проработи тук. Нещата в Челси са перфектни."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари