Във Виляреал се страхуват от Бардон, Жо и Зе

08:33
Във Виляреал се страхуват от Бардон, Жо и Зе
Старши-треньорът на Виляреал Ернесто Валверде заяви, че "жълтата подводница" ще търси само и единствено победата в мача от Лига Европа срещу българския шампион Левски.

Наставникът на Виляреал, чийто тим излиза утре срещу "сините", заяви:

"Предстои ни труден двубой срещу сериозен съперник. Испанската лига и Лига Европа са съвсем различни състезания, но победите са от значение навсякъде. Трябва да победим задължително в този мач, защото точките са много важни за класирането ни в следващия етап. Ще направя максимум една промяна в утрешната среща, за разлика от състава, който използвах в мача със Спортинг Хихон. Няма как да знам какво ще се случи в срещата Ред Бул Залцбург Лацио и затова ще се нуждая от оптималния си състав. Виляреал няма да променя стила си на игра, но искам да покажем по-голяма мощ в атака, за да преодолеем проблема с липсата на голове, който имахме и срещу Хихон. Наясно съм с добрата форма на Левски. Трябва да внимаваме за бързите футболисти по фланговете – Жоазиньо и Зе Соареш, както и естествено за Седрик Бардон, който може да намери свой съотборник навсякъде по терена. Логично е да очакваме Левски да играе по-отворено, те нямат точки, а това едва ли ги задоволява. В Испания и равенството щеше да е добро дошло за българския тим, тук обаче те ще търсят победата".

Наставникът коментира и играта с ръка на Тиенри Анри в баража с ЕЙРЕ:

"Определено бих се почувствал зле, ако Левски ни победи с гол тип "Тиенри Анри". Ужасно несправедливо е това, което се случи на мача Франция – Ирландия, но футбола е игра на грешки. Всички бъркат – футболистите, ние треньорите и съдиите. Това обаче не означава, че трябва да се примиряваме с грешките".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dororo
02.12.2009 11:00

Като се вклиучи и Бижуто.Трябва да треперят. *lol* *lol*