Здравков: Утре Зе Соареш ще изиграе последния си мач за Левски

15:02
Здравков: Утре Зе Соареш ще изиграе последния си мач за Левски
Изпълняващият длъжността старши треньор на Левски Антони Здравков заяви, че е много вероятно мача с Виляреал да е последен с екипа на "сините" за бразилското крило Зе Соареш.

На пресконференцията преди утрешната среща с испанския тим присъства и вратарят на тима Божидар Митрев. Здравков заяви, че информацията, според която Зе Соареш заминава за медицински прегледи в Украйна, е вярна.

"Зе Соареш заминава за Украйна и ако всичко е наред, утрешния мач ще му е последен с екипа на Левски", уточни Здравков.

"Състоянието на Христо Йовов е такова, че няма да се рискува здравето му. Той е в групата и до последно ще се преценява дали да вземе участие. Изборът ни за заместник на наказания Сърмов е ограничен, защото всички хора на тази позиция са контузени. Така че сме наясно кой ще играе в тази зона. Веско Минев ще си играе на фланга, там където е силен и показва класа", заяви Здравков.

"Шакиб Бензукан е част от ПФК Левски така, че няма нищо странно, че е в групата за мача. Георги Христов тренира с болка, но тя е поносима и не е такава, която да му попречи да вземе участие в мача", каза още Здравков.

"Реални шансове винаги има във футбола, въпросът е как ще играеш и как ще съумееш да надиграеш дадения противник, доколко ще ти се позволи да разгърнеш качествата си. Въпреки лошите резултати в Испания, за мен Виляреал е един много стойностен отбор, с изпълнители, които превъзхождат българския футбола с класа", уточни Здравков.

"Утрешният ден не е съдбоносен за Левски и се надявам, че отборът ще играе освободен от напрежение. Виляреал е най-стойностният отбор в групата, с много по-добри единици от всички други отбори. Като отбор явно имат колебания и трябва да усетим момента в който са колебливи, за да отбележим гол. В тима им умора, но независимо от това, не искам да изиграем утрешния мач като този с Монтана - тромаво и бавно. Надявам се да сме свежи за утрешния двубой", допълни Здравков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ChipeF
01.12.2009 15:34

Пуснете го тоя "бижутер" да му счупат крака или да се контузи повече и да не играе... Толкова съм го напразил тоя, че няма на къде повече *evil* Пък и като не играе той Левски върви нагоре !! Само Левски *thumb_up*