Следят трима от Левски срещу Виляреал

09:42
Следят трима от Левски срещу Виляреал
Двубоят на Левски с Виляреал в сряда от 20 часа на стадион "Георги Аспарухов" е решаващ за трима футболисти от "Герена". Представители на чужди клубове ще следят под лупа усилията на Жоазиньо, Дарко Тасевски, Юсеф Рабех и съотборниците им да вземат първи точки в Лига Европа и след мача ще решат дали да отправят оферти за тях.

Иначе двубоят е бенефис за Зе Соареш на стадион "Георги Аспарухов". Бразилецът вече е спазарен за украинския Металург Донецк.

Спортният директор на шампионите Георги Иванов се постара играчите да мислят само за сблъсъка с испанците, като спря достъпа на чужди лица до "Герена". Тренировката беше закрита, както ще е и тази във вторник. Ще бъде въведен и допълнителен пропускателен режим, а на пресконференцията ще влизат само акредитирани журналисти.

Фортуна се усмихна на "сините", защото Христо Йовов оздравя и ще тормози подводничарите в сряда. Бижутера мина преглед, който показа, че травмата му не е сериозна. Георги Христов не тренира заради проблемите с навехнатия глезен, но на "Герена" не са го отписали. Това може да стане днес, ако не издържи натоварванията.

Мачът с Виляреал обаче ще остане на заден план за агитката. Тя стяга обсада на стадион "Васил Левски". Там във вторник от 17.00 часа ще заседава Дисциплинарната комисия, с която "сините" вече водиха война. Нейните членове ще обсъждат дали Левски да бъде наказан за скандала в официалната трибуна на дербито с Литекс.

"Няма да позволим това, защото имаше провокация от страна на гостите. Знаем, че те правят всичко възможно да бъдем наказани, но номерът им няма да мине", категорични са в сектор Б.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

carterMVP
02.12.2009 11:27

1.5 млн - не е зле , дано да отидат за футбулисти поне 2/3от тях ... Все пак и Зе го продаваме , съмнявам се да е под 1 млн , да кажеме 2,5 млн - 1,5 за футбулисти , 2ма , макс - 3ма и всичко е ок