Хидинк отряза Ювентус

09:35
Хидинк отряза Ювентус
Селекционерът на националния тобро на Русия Гуус Хидинк отхвърли предложението да оглави италианския гранд Ювентус, съобщава Bobsoccer.ru.

От торинския клуб сондирали дали холандецът е готов да поеме тима в случай на оставка на настоящия наставник Чиро Ферара. Повод за офанзивата е серията несполучливи мачове на "Старата госпожа" напоследък. На 25 ноември Ювентус загуби от Бордо с 0:2 в мач от Шампионската лига, а четири дни по-късно падна и от Каляри в италианското калчо, с която загуба отстъпи второто място на Милан.

Съдбата на Ферара ще се реши след мача с Интер на 5 декември и този с Байерн от Шампионската лига на 8 декември. В случай на нов неуспех Ферара във всички случаи ще бъде сменен, ето защо от ръководството на Ювентус още отсега се оглеждат за нов наставник. Колкото до Хидинк, след като Сборная не успя да се класира за СП ЮАР 2010, мнозина в Русия поискаха оставката му.

Холандецът обеща да обяви официално остава или напуска след Нова година. Според британския в. "Гардиън" Хидинк ще заеме поста на технически директор в Челси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари