Връщат \"Чичо Митко\" на Армията

08:26
Връщат \"Чичо Митко\" на Армията
Димитър Пенев ще бъде поканен да се върне на работа в ЦСКА, съобщава пред "7 дни спорт" президентът на клуба Димитър Борисов. Той бе потърсен по повод думите на Чичо Митко, че е обиден на сегашните шефове на клуба. Пената беше доскоро в управителния съвет, но го освободиха заедно с Петър Жеков и Димитър Якимов. Освен това има да получава заплати от времето, когато беше треньор на ЦСКА.

Димитър Борисов съобщи, че ръководството на ЦСКА уважава много Димитър Пенев и ще му плати всичко, което се дължи. Една част от сумите са забавени заплати от времето преди "Титан" да дойде на Армията. Другите са от договора на Стратега, който беше прекратен доста по-късно след освобождаването му в началото на март тази година след загубата с дузпи от Пирин Благоевград за Купата на България.

"Ще предложим на Димитър Пенев работа в ЦСКА", каза Димитър Борисов.

"Той е специалист с голям опит, има усет към талантливите играчи и при всички положения ще бъде от полза. Оценяваме и това, че за разлика от други хора той не започна да съди ЦСКА. Ще направим всичко възможно да се разплатим с него бързо".

Димитър Пенев беше освободен от ЦСКА в периода на двувластие в клуба, когато се сключваше сделката за прехвърлянето на акциите от офшорката ИСМС към "Титан Спорт".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
10.12.2009 21:33

Ами, браво на Димитър Борисов! Димитър Пенев си е бил винаги неразделна част от ЦСКА, и не е нужно, някой който не го е гледал като футболист, да го гони...? А за съжаление на долуподписаните, на пресконференциите говори,...ЛЮБОСЛАВ ПЕНЕВ! *lol*

crissttiano
01.12.2009 09:04

*lol* ще има "мачът се реши в коридора" "дузпа в коляното" и т.н. *party*