Хари Реднап отписа Арсенал: Те нямат никакъв шанс за титлата!

17:48
Хари Реднап отписа Арсенал: Те нямат никакъв шанс за титлата!
Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап определи Арсенал като аутсайдери за титлата в Премиършип, след загубата на "артилеристите" от Челси.

Според Реднап Манчестър Юнайтед и тима на Карло Анчелоти ще спорят за трофея във Висшата лига на Англия.

"Всеки, който разбира поне малко от футбол знае колко силни бяха Челси и преди дербито този уикенд. Преди много седмици казах, че виждам Манчестър Юнайтед и Челси като претенденти за купата в Премиършип. Не мисля, че Арсенал имат какъвто и да е шанс в състезанието. Видяхте вчера, Челси бяха силни и наистина притежаваха всичко необходимо. Юнайтед ще ги преследват, така или иначе никога не можеш да отпишеш тима на Сър Алекс. Битката ще е между тези два тима", коментира Реднап, чийто Тотнъм през тази кампания се бори за място в топ четири.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biskvitata
01.12.2009 14:13

реднап е ебати смешника,да си гледа смотаното отборче и да мълчи *angry*

chicken
01.12.2009 10:39

четворката ще си остане не променена дълги години без значение в какъв ред ще са отборите там. Най-доброто за шпорите може да бъде 5-то място но жестоко се съмнявам по скоро към 10-то ги виждам на края на сезона WE GOT A HATE SPURS

Sten4
30.11.2009 19:39

rusnacheto м ,като бият всички ,защо не бият М.Ю. Челси ,пул и да не говорим за Арсенал. Мойте уважения към Реднап ,ама има много попара да изяда за да се сравнява с Мосю...

rusnacheto
30.11.2009 19:25

мн си далеч от истината брат .. Тотнъм просто са непостоянни, бият всеки и падат от всеки

elephant
30.11.2009 19:12

Спечелиха убедително и много им порасна работата.Не знам как този човек може да критикува играта на Арсенал, след като водения от него отбор няма победа над топчите в премиер шип от 10 години... да не говорим, че ако Ленън не е в тоя посредствен отбор, ще се борят не за топ 4 а да не изпаднат.