Славия победи Локо Пловдив, Жуниньо пак блести

16:20
Славия победи Локо Пловдив, Жуниньо пак блести
Отборът на Славия победи Локомотив Пловдив при "гостуването" си на стадиона в квартал "Овча Купел" с 2:0. Срещата се игра в столицата заради наложената санкция на "смърфовете" за лишаване от домакинство. И двете попадения за "белите" отбеляза намиращият се в страхотна форма Жозе Жуниор - Жуниньо, който се разписа в 61-а и 71-а минути.

През първите 45 минути гостите от Славия бяха по-активният отбор на терена и стигнаха до две опасности пред Стоян Ставрев, но и двата пъти Галин Иванов не успя да реализира. През втората част на сцената се появи бразилският нападател Жозе Жуниор, който с две много технични изпълнения направи разликата в срещата. В 61-а минута Галин Иванов направи хубав пробив, след което подаде топката към Жозе Жуниор, който с изстрел от границите на наказателното поле откри резултата. Само 10 минути бяха необходими на нападателя да се разпише за втори път във вратата на Стоян Ставрев. Грешка на централния бранител на Локо Пловдив Петър Кюмюрджиев позволи на Жуниор да се откъсне сам срещу стража на домакините и с техничен удар да оформи крайното 2:0.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Sv_Bonev
30.11.2009 17:26

Много е игра това момче ! Раздава се, опитва се да се докаже и го прави *thumb_up* Най-добрият чужденец нападател според мен (техничен е, бърз, добър мерник и голям хъс за игра) *wink*