Шеф на Сити се подигра с феновете на тима, нарича \"гражданите\" Юнайтед

20:54
Шеф на Сити се подигра с феновете на тима, нарича \"гражданите\" Юнайтед
Изпълнителният директор на Манчестър Сити Гари Кук направи уникален гаф по време на галавечеря, организирана от привърженици на "небесносините".

Кук трябвало да обяви специалния гост на събитието, когато дали поради грешка на езика или във възприятие, той гордо изрекъл:

"Искам да приветствам с добре дошъл Уве Рослер в залата на славата на Манчестър Юнайтед!"

Това изказване на Кук бе възприето като огромна обида от привържениците на тима, особено след изказването на сър Алекс Фъргюсън, че "гражданите" имат комплекс за малоценност от своите градски съперници.

Гари Кук вече обяви, че в близките дни ще изпрати официални имейли на цели 70 клона от фенклубовете на Сити в страната, за да поднесе официалните си извинения и да обясни, че е направил невинна грешка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

darkspeed
30.11.2009 23:19

Ами случва се разбира се, когато тайничко се надяваш да си от истинския отбор с истинската история *lol* .А иначе да естествено, съдията е виновен че Юнайтед спечели титлата в Англия 3 пъти поред и 2 поредни години играе финал в ШЛ, докато арабското отборче се бори за зона Лига Европа *lol* .

Yang_G
30.11.2009 22:32

Случва се да сгрешиш ! Гари Куук никога не би заел страната на Юнайтед ! Съдийския отбор - MUFC !

darkspeed
30.11.2009 22:21

Мечтаят си те да са Юнайтед *joking* ..Нищо, мечтите са безплатни, както се казва *lol* .

ShefkaTa
30.11.2009 21:44

Така, така Няма да е било мн смях изобщо, еми тряаше някой от техните да им го каже може се замислят *thumb_up* *lol* *beer* *devil*