Парейра прогнозира, че Бразилия ще триумфира в ЮАР

16:43
Парейра прогнозира, че Бразилия ще триумфира в ЮАР
Наставникът на ЮАР Алберто Парейра заложи на родната си страна Бразилия да спечели световното първенство по футбол следващата година в Южна Африка.

Бразилският специалист, който е вдигал трофея с Бразилия през 1994 година, но не успя да запише успех с кариоките в Германия заяви, че отличното представяне в Купата на конфедерациите и силната игра в квалификациите за ЮАР подсказва за успеха на бразилците следващия юни.

" Бразилия стана много силна в последните си мачове. Начина, по който играят ги определя като фаворити. Все пак има и други отбори, които не трябва да се подценяват", заяви Парейра.

Според наставникът Испания и Германия са също потенциални победители и също така отдели специално място и за Англия.

"Те имат добър отбор и аз лично харесвам стила, който им наложи Капело. Световното първенство е да избереш правилния момент и мисля, че шансът ще е на страната на Бразилия. Това е страна, която има специална връзка със световните първенства. Играчите не се плашат от подобни големи събития, а напротив отчаяно искат да побеждават на тях", коментира още наставникът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
30.11.2009 20:26

Не се знае нищо, изчакайте до петък да видим жребия ,пък ще говорим *smile* Много важно за всеки фаворит е в каква група и в какъв поток ще се падне, така че от сега е рано да се говори за фаворити *thumb_up* Аржентина , Бразилия, Испания, Италия, Германия, Англия, Франция, Холандия, - 100% ще е 1 от тези страни *joking*

bisir
30.11.2009 17:45

много ясно че ще спечели бразилия са номер 1 *party* *beer*