Рой Ходжсън: Май ще трябва да влизам в игра срещу ЦСКА

15:38
Рой Ходжсън: Май ще трябва да влизам в игра срещу ЦСКА
В ЦСКА определено имат повод за радост преди гостуването си на Фулъм в среща от Лига Европа, след като стана ясно, че британците със сигурност ще са без осем от основните си футболисти за този двубой. Най-зле за Фулъм е положението в нападение, където Рой Ходжсън е без абсолютно никакви опции.

"Може би трябва аз отново да си сложа бутонките и да вляза да помагам", отговори наставникът на Фулъм на въпрос - "Кой, по дяволите, ще играе в нападение в четвъртък срещу ЦСКА?"

Положението в лагера на лондончани е доста сериозно, като Андрю Джонсън в събота претърпя поредната си операция и ще бъде аут за дълго.

"Любимецът" на Иван Караджов Диоманси Камара се възстановява от претърпяна хирургическа интервенция и е със сигурност аут за мача с "армейците". Ерик Невланд е наказан, а Еди Джонсън не е картотекиран за турнира Лига Европа. Боби Замора пък също се възстановява от травма и има доста минимален шанс да е готов за сблъсъка с българския вицешампион.

Отделно от травмираните нападатели, в лазарета на "котиджърс" са и тримата титуляри Джонатан Грийнинг, Пол Кончески и Диксън Етуху.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kur3aLefski
01.12.2009 13:08

ТММУФК Абе ей рогат те и Лацио беха без 11 титуляра ама като гости ви набиха 4ка нали така?

TMMUFC
01.12.2009 11:15

хахахахаххахахаххахааа *lol* аве те Фулъм първия мач бяха не без 11 а без 13 от основните си състезатели и чорбата не направи нищо...какво ми пишат сега без 8 от ключовите си футболисти *lol**lol**lol**lol* а на всичкото отгоре мача е в Англия

bypracku
01.12.2009 10:37

Еми ако запишем поне една победа да отсрамим БГ отбори ще е доста обнадеждяващо.Ама ако пак няма напдател който да вкарва на празна за "КЪФ КУР" да се излагаме пред Европа

venticy
30.11.2009 16:36

Радост ще е да бием Черноморец - това е радост !
*thumb_up* *lol*

venticy
30.11.2009 16:34

" кел файда" - нали отпаднахме , да пускаме младежи да се кефят и те и да стане хубав мач *beer*