Велев: Няма да се връщам в Левски, обмислям две-три предложения

15:18
Велев: Няма да се връщам в Левски, обмислям две-три предложения
Бившият наставник на Левски Емил Велев отрече да е получавал предложение да се завърне при шампионите и добави, че в момента обмисля няколко предложения.

"Нито г-н Батков ми е предлагал, нито аз съм се натискал да се върна като треньор на Левски. В момента имам 2-3 предложения и ги обмислям. Те са и от чужбина, и от България. Нямам никакви проблеми с Гонзо", заяви Кокъла.

"Престоят в Англия беше доста ползотворен, но нещата които видях, в момента в България не могат да бъдат приложени. Най-важното там е спокойствието. Тук просто това го няма. Отборът има три бази, които са на около 40 мили от града. На едната се готви първия тим, на другата са школите. Тренировъчния процес е доста близък с този в България. Журналистите присъстват само в един определен ден, за точно определено време. В Левски исках да за се затвори "Герена" и да на може никой да влиза. Как да се концентрират играчите за дадена тренировка, след като ги чакат 20 журналисти на входа? Смятам, че работата в Левски се доближава до тази в европейските отбори", каза Велев относно престоя си в Англия.

"Реферът също има принос за нервите на Левски – Литекс, тъй като много избързваше с картоните в началото на мача и аз веднага предвидих какво може да стане - че ще има втори жълти картони и червени следователно. При една победата ние се доближавахме до първото място, а при победа на Литекс те ставаха недостижими. Арбитърът не бе на нивото на такъв мач с такъв голям залог. Първенството е много изравнено. Аз такова първенство не помня, вижте Черноморец има пет поредни загуби – това ако е лидер, аз не знам. Силните стават по-слаби и изпадат на нивото на по-слабите. Миналата година ние станахме шампиони с три загуби само", допълни още Кокъла.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация