Миливое Новакович отряза Портсмут, остава при \"козлите\"

13:15
Миливое Новакович отряза Портсмут, остава при \"козлите\"
Бившият нападател на Литекс и звезда на словенския национален отбор Миливое Новакович е отказал оферта на Портсмут, тъй като иска да носи екипа на по-голям отбор.

Таранът на Кьолн привлече вниманието на редица европейски тимове, след като помогна на своята страна да се класира за Световното първенство по футбол в ЮАР. Агентът на Новакович, Михаел Станкович, внесе повече яснота около евентуален трансфер на нападателя в друг клуб.

"Не знам много за оферти от Русия, но Портсмут не е клубът, от който се интересуваме. Да, истина е, случи се нещо по оста Новакович - Портсмут, но това е всичко. Ние се интересуваме само от най-големите клубове в Англия и Германия. Мога да ви кажа със сигурност, че Новакович няма да бъде трансфериран през януари. Той се чувства добре в Кьолн. Превърнал се е в ключова фигура за "козлите" и няма голям шанс бордът на тима да го пусне по средата на сезона. Разбира се, в края на сезона, ако той направи добро световно, негов трансфер ще бъде нещо много вероятен. По времето на последния трансферен прозорец клубове предлагаха 8 милиона евро за него, но решихме да не правим трансфер", заяви агентът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация