И в Интер има пияници, Моуриньо действа като Любо Пенев

12:42
И в Интер има пияници, Моуриньо действа като Любо Пенев
Жозе Моуриньо копира методите на Любо Пенев за справянето с футболистите, които нарушават режима на професионалисти.

Португалският специалист извади Марио Балотели от първия състав на "нерадзурите" и го прати да тренира при юношите, след като миналия четвъртък нападателят доста закъснял за тренировка и лъхал на алкохол.

Въпреки че Интер загуби от Барселона миналия вторник, Балотели решил да се повесели в сряда вечер и останал до късно в един от лъскавите нощни клубове в Милано, съобщава "Ла Стампа". Това обаче се оказало сериозна грешка, тъй като младежът бе оставен извън групата на тима за домакинството срещу Фиорентина в неделя и през тази седмица ще трябва да се готви с юношеската формация на "нерадзурите".

Медиите на Ботуша твърдят, че Балотели със сигурност ще пропусне и дербито с Ювентус на 5-и декември.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

smasheddd
30.11.2009 19:36

или Морати ще плаща колко то4ки разлика да има между 1 и 2 *lol* пък то ко Морати е най-големия далавераджия ... то съдиите ако не свирят поне една дуспа на ма4 няма как или да не свирят някоя засада ... дз ... интер в момента са силни но според мен ще се издънят няколко ма4а и Милан ще ги настигнат,но това е мое мнение,може и да греша *thumb_up*

thekopliv
30.11.2009 17:14

Жозе Моуриньо копира методите на Любо Пенев за справянето с футболистите, които нарушават режима на професионалисти. *lol* *lol*

Vanchoni
30.11.2009 15:16

Не знам ама след съботат разликата щ е 11т. и момчетат ще ходят на плаж на бахамите а юве и милан ще наддават кой ще плати повече за второто място.

Simkata9499
30.11.2009 12:47

е то и да го пропусне пак ще ги бием по ювето с 0:2 *wink* *beer*