От Валенсия признаха: Търсим заместник на Вия

10:50
От Валенсия признаха: Търсим заместник на Вия
Наставникът на Валенсия Унай Емери разкри, че тимът му е готов да продаде испанската си суперзвезда Давид Вия, предвид финансовите несгоди, които измъчват "прилепите" в последната година.

Независимо от това, Емри заяви, че няма да се раздели с футболиста, преди да намери негов адекватен заместник.

Както е известно, Барселона, Манчестър Юнайтед, Челси и Реал Мадрид открито проявяват интерес към испанеца.

"Напускането на Вия зависи от това да намерим сигурен заместник. За момента клуба работи по този въпрос, но решенията не зависят изцяло от мен. Моята мисия е да подготвя отбора в момента и да не мисля много за бъдещето. Валенсия винаги ще е голям отбор, който не зависи от един или двама играчи", сподели наставникът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

niki_kts
30.11.2009 11:41

Едва ли Вия ще премине в Барселона или Реал Мадрид!Там вече имат доста класни нападатели(в Реал- Бензема, Игуаин, Роналдо, Нистелрой,а в Барса- Ибрахимович, Анри, Меси, Педро) и едва ли ще направят грешката да купуват на килограм.Кандидати за подписа му според мен ще са Манчестър Юнайтед,Челси и Манчестър Сити.Въпреки че Юнайтед и Сити нямат чак толкова остра нужда от испанеца.Там си имат съответно Бербатов, Рууни, Оуен, Македа, Уелбек и Тевес, Адебайор, Белами, Санта Крус. И така фаворити за привличането на Давид Вия за мен са Челси.Само с Анелка и Дрогба не се печелят титли.