Цесекари висят с пари за скъпи коли

09:15
Цесекари висят с пари за скъпи коли
Няколко играчи на ЦСКА дължат пари на лизингови компании, научи "7 дни спорт". Борчовете на футболистите са под формата на забавени вноски за закупени луксозни автомобили по-рано тази година.

Въпросните състезатели, повечето от които са от групата с най-високите заплати, купили нови возила в момента, когато "Титан" пое ЦСКА. Вноските на месец били от порядъка на 3-4 хиляди евро и нагоре, плюс солена месечна такса за обслужване. Някои взели автомобили и на нежните си половинки с идеята, че няма да имат проблеми с изплащането на вноските.

След това обаче при забавянето на заплатите възникнал проблем. Засега лизинговите компании все още не са си изискали парите и проявявали търпение, като се задоволявали с фиксираните в договорите наказателни суми. Именно това била една от причините играчи да мрънкат, че им се бавят заплатите. От "Титан" са обяснили пред отбора, че в момента изпълняват тежък план по погасяване на най-различни борчове, натрупани още от времето на Александър Томов. Шефовете правели всичко възможно да дават заплати, но невинаги разполагали с пари за навременно разплащане.


 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

crissttiano
30.11.2009 09:27

*lol* те на кой ли нямат да дават пари вече *joking*