Любо закотвя Данчо Тодоров на пейката, гони го през зимата

08:31
Любо закотвя Данчо Тодоров на пейката, гони го през зимата
Любослав Пенев здраво ще закотви Йордан Тодоров на пейката, пише "7 дни спорт".

Данчо Тъча влезе като резерва срещу Черно море (0:0) и вбеси треньора с нескопосаната си проява при единствената свястна атака на "армейците".

Тодоров и още двама от "червените" се измъкнаха срещу вратаря на Черно море в края на мача. Очевидно опасявайки се, че при пас напред тъч-реферът може да вдигне засада, футболистът на ЦСКА продължи с топката по фланга. След това пробва да центрира, но опитът му беше избит от Александър Александров. Тодоров се изплю гневно на терена, но това не смекчи яда на Любо Пенев.

Най-вероятно халфът въобще няма да попадне в групата за мача с Черноморец Бургас следващия уикенд, а след края на сезона ще му се търси нов отбор. Тодоров напуска със сигурност, независимо дали Любо Пенев ще остане начело на ЦСКА и през пролетта или не. За него и Кирил Котев, който беше изваден от състава на ЦСКА по-рано миналата седмица, вече се търсят нови отбори. Ако не ги продадат в чужбина, шефовете от "Титан" ще търсят варианти да ги дадат под наем в други отбори от "А" група.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация