Пета загуба за \"акулите\", този път от Локомотив София

21:59
Пета загуба за \"акулите\", този път от Локомотив София
Черноморец Бургас записаха поредна загуба с 2:0 този път като домакини от Локомотив София в среща от 14-я кръг на първенството.

На стадион "Лазур" първото полувреме беше почти изцяло в ръцете на домакините. Първата по-опасна ситуация беше при изпълнение на пряк свободен удар на Черноморец, но независимо от добрия удар на Карбони, Галев успя да избие в корнер. Изпълнението на Марсио три минути по-късно отново не затрудни стража на столичани. В началото на второто полувреме Балдовалиев влезе като смяна на Шпишич и очевидно се оказа златната резерва за Окука, тъй като само десет минути по-късно в 57-а минута след центриране на Камбуров Балдовалиев засече топката сглава и откри резултата 1:0 в полза на Локомотив. Няколко минути по-късно Кардосо от състава на "акулите" получи директен червен картон, заради фаул към Камбуров.

В 71-а минута, отново Балдовалиев се разписа за столичните железничари, с което оформи и крайния резултат 2:0. До края на мача очевиден превес имаха Локомотив София, но до трето попадение не се стигна.

След тази среща Локомотив София е на пето място с актив от 25 точки, а Черноморец са трети с 26.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Nikolai_Livpool
29.11.2009 23:46

До колкото знам Черноморец са на четвърто място заради по-лоша голова разлика от Левски.Айде пишете каквото трябва!!!