Анчелоти: Нови играчи не са ни нужни, Гатузо няма да идва през зимата

16:38
Анчелоти: Нови играчи не са ни нужни, Гатузо няма да идва през зимата
Дженаро Гатузо няма да идва в Челси през зимата, каза треньорът на "сините" Карло Анчелоти.

Италианският специалист смята, че разполага с добър състав и няма нужда на всяка цена да купува нови футболисти. Татко Карло сподели още, че собственикът на лондончани Роман Абрамович не му е поставял за цел спечелването на Шампионската лига.

"Не ни е нужно на всяка цена да купуваме играчи през януари. Всички футболисти в тима са в отлична форма. Ако продължим в този ход до Нова година, то едва ли ще ни се наложи да купуваме нови. Гатузо е контузен в момента и се надявам да се възстанови бързо. Той е играч на Милан. Имахме чудесна връзка докато бях треньор на "росонерите", но не мисля, че той ще дойде в Лондон през януари", каза Анчелоти.

"Абрамович не ми е казвал, че трябва непременно да спечелим Шампионската лига. Да, той би искал точно това, както и да спечелим всички надпревари в края на сезона", каза още мениджърът на Челси.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mrkamenica
29.11.2009 17:59

Сега всички са в страхотна форма и нямаме нужда от нови попълнения, но да не забравяме за забраната на УЕФА. Трябва да се подсигурим с някоя покупка все пак 3-4 от играчите ни ще отсъстват през януари и ко правим тогава. Пък и не дай се Боже някой да се контузи по това време. Така че Карлито трябва да купува.

tomimilanista
29.11.2009 16:57

кои би напуснал славен отбор като милан *thumb_up* за да иде в отбор4ето 4елси *joking*