Премиерът Борисов участва в демонстративен мач

13:29
Премиерът Борисов участва в демонстративен мач
Отборът на премиера Бойко Борисов победи тима на журналистите с 4:3 в демонстративния футболен двубой, част от Националната АНТИСПИН кампания "Бъди в час".

Министър-председателят отбеляза две от попаденията за своя тим и асистира за гола на едно от момчета от публиката, които замениха играчи от тима на популярните личности. В 10-а минута на мача Борисов откри резултата, а пет минути по-късно Йордан Георгиев от "Ринг" изравни. Журналистите поведоха с гол на Велико Златаров от вестник "Футбол", а в началото на второто полувреме премиерът изравни.

Тогава в игра се появиха две момчета от публиката, които Борисов поиска да включи в игра. Едното от тях, което играеше с номер 22 и фланелката на Влади Въргала, отбеляза останалите две попадения за тима на популярните личности. През втората половина на двубоя журналистите вкараха само едно попадение и с това загубиха мача.

След срещата премиерът призна, че тимът на журналистите е бил по-силния и ако не са били младите попълнения, то загубата на известните личности е била неизбежна.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация