\"Гражданите\" избухват с мега оферта за Фернандо Торес

13:03
\"Гражданите\" избухват с мега оферта за Фернандо Торес
Собствениците на Манчестър Сити са напът отново да разтърсят трансферния пазар в Англия, като отправят оферта за нападателя на Ливърпул Фернандо Торес на стойност 50 милиона паунда, съобщава "Дейли Мейл".

"Шейховете" са решени да използват финансовите си възможности, за да накарат ръководството на тима от "Анфийлд" да се раздели с топ реализатора си. Евентуално преминаване на Торес при "гражданите" ще стане много по-лесно, ако мърсисайдци не попаднат в Топ 4 в крайното класиране на Висшата лига и съответно пропуснат участие в следващото издание на Шампионска лига.

"Не се заблуждавайте. Манчестър Сити е много амбициозен клуб. Там ръководството не вярва, че има футболист, който да не могат да си купят. Това се отнася и за Фернандо Торес", заяви източник близък до клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DenteMente
30.11.2009 03:59

Много интересно Уинера са хората разбрали 1-ви за офертата *lol* Абе хора нямате ли си друга работа?Защо Английските медии не казват нищо по въпроса?АААААА да можеби защото сте някакви пророци или просто се чудите как да грабнете вниманието....този сайт просто с всеки изминал ден ми пада в очите и вече и не влизам много много.

Vickie
29.11.2009 18:26

Ливърпул го продават за 70.000.00 .. *wink* Така, че нема шанс да го купят..!

ceco26
29.11.2009 17:38

Пфф...това, ако е мега оферта...да ми ядат мега к**а. *erm*

hitrin
29.11.2009 17:11

Абе то и КАКА казваше че ще остане в Милан ама не стана така.Трудно Ливърпул ще задържат Торес макар че обещава че ще остане.

PafKaTa_bs
29.11.2009 15:15

Ae Черноморец Бургас няя го искат тоз е бахти нештасника *lol*

Notlike
29.11.2009 13:59

Тези са луди! Няма как да мине номерчето да вземат Торес, човекът си каза "Искам в Ливърпул". jaws, подкрепям те, приятел. Тези мегатрансфери са пагубни за футбола и показват, че един играч се вълнува от парите, срещу които играе, а не ЗА ОТБОРА, за който играе!

jaws
29.11.2009 13:10

Winner, вече станахте като Меридиан Мач и някой друг жълт вестник и ръсите простотия след простотия.Колкото до тази глупост която сте написали Торес не веднъж или два пъти е казал, че иска да остане в Ливърпул.Другото нещо което не мога да разбера е защо на Ман Сити ще им трябва друг класен нападател като си имат Адебайор и Тевез.Убийци на футбола като шейховете на гражданите и президента на Реал Мадрид -Флорентино Перес, които купуват играчи за много пари трябва просто да им се забрани да участват в каквото и да е спортно мероприятие! *angry* *thumb_down* *sick*

spitarata
29.11.2009 13:06

офф WInner излагате се спрете с тия глупости Торес в ГРАД МАНЧЕСТЪР ама кога?!... Те и за Кака ИЗБУХВАХА с МЕГА оферт и ко стана ? Незнам от каде ги зимате тея новини ... а пък Сити колко нападателя искат да имат ? абе тапотии ...