Черноморец и Локо София в битка за Европа

12:45
Черноморец и Локо София в битка за Европа
Черноморец Бургас и Локомотив София излизат довечера един срещу друг в двубой, който е възлов за местата на двата отбора в зоната за участие в евротурнирите. Бургазлии се стягат да прекъснат негативната серия от четири поредни загуби. Треньорът им Красимир Балъков заяви, че Локомотив разполага със силно нападение в лицето на голмайстора Мартин Камбуров, но и със стабилна защита, като не е изключено към голаджията на столичани да бъде обърнато по-специално внимание.

Локомотив София ще гони победата, като се има предвид, че целта на тима е задължително класиране в евротурнирите. Червено-черните играха много силно срещу ЦСКА в предишния кръг и треньорското ръководство на тима се надява футболистите да продължат с добрата си игра до края на полусезона.

СХЕМИТЕ

Черноморец ще разчита на познатата схема 4-4-2, като в атаката вероятно ще започнат Пламен Крумов и Адриан Фернандес. Драгомир Окука ще заложи на схема 4-4-1-1, като в нападение ще действат Камбуров и Балдовалиев.

КОНТУЗЕНИТЕ
Контузеният халф Костадин Дяков ще пропусне последните два шампионатни мача. Локомотив няма да може да разчита на контузените Станкович и Дзаферович, както и на наказания Данаил Митев.

В ПОСЛЕДНИЯ КРЪГ
Черноморец загуби от Славия в София 2:3.
Локомотив Сф завършиха 2:2 с ЦСКА в Надежда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация