Чиро Ферара на дузпата, трябва да бие Каляри, Интер и Байерн, за да оцелее

09:13
Чиро Ферара на дузпата, трябва да бие Каляри, Интер и Байерн, за да оцелее
В Ювентус вече мислят за евентуален заместник на наставника Чиро Ферара.

Треньорът на "старата госпожа" може да бъде уволнен заради неубедителните резултати на тима, съобщава "Ла Стампа".

Според медията, Ферара трябва да спечели три поредни мача – днешният с Каляри, дербито с Интер и решителният сблъсък с Байерн Мюнхен за класиране напред в Шампионската лига. Ако това не стане, бившият защитник може да бъде заменен.

Причината за ултиматума е загубата от Бордо през седмицата. Юве се представи много слабо и заслужено падна от "жирондинците".

Лучано Спалети, Роберто Манчини и Джанлука Виали пък вече витаят в медийното пространство като евентуални заместници на Ферара.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CEC0_vg
29.11.2009 12:00

Абе пичаги те Интер станаха шампиони още преди да езапочнал сезона. Бианконерите няма 1 качествен нападател. Имат само Диего, Мело и Чиелини и ми тръгбали шампиони да стават. Бият Каляри падат от Интер и завършват на равно с БАЙЕРН.

winnera_milan
29.11.2009 10:42

Ей Alcaida,много нещо говориш ти! Откъде си сигурен,че Интер ще бъде пак шампион? Просто и ясно е,че това няма да се случи! Това,че доминират ЗАСЕГА във временното класиране,не значи ще завършат така! И тая дума "аматьорчета",си я запази са себе си!

sasedq
29.11.2009 10:01

Alcaidа в италия интер доминират но ги видяхме в европа срещу барселона. Не пипнаха топката.

Alcaida
29.11.2009 09:38

За Каляри не знам, но мачовете с Интер и Байерн са сигурни загуби *wink* Такива треньорчета-аматьорчета (като Чиро и Лео) просто нямат шанс срещу най-добрият в света такъв - МАУРИНЬО *stop* За кой ли път пореден - Интер пак е шампион *beer*