Гуардиола: Реал са лидери, но ние сме по-добри

09:01
Гуардиола: Реал са лидери, но ние сме по-добри
Барселона играе по-хубав футбол от Реал Мадрид, въпреки че "белия балет" е лидер в класирането на Примера, смята наставникът на "каталунците" Хосеп Гуардиола.

Треньорът на шампионите очаква мач, много по-различен от онова 6:2 над "кралския клуб" през миналия сезон и заяви, че не се притеснява от Кристиано Роналдо.

"Те са водачи в класирането, но ние практикуваме по-добър футбол. Първото място на Реал обаче не е случайно. Отборът им притежава завидна организация в защита, както и ярки индивидуалности. Умеят както да притискат съперника си, така и да действат на контраатаки. Мачът ще е много различен от онова 6:2 на "Бернабеу". Сега Реал има друг треньор, нови футболисти, а и двубоят не е решаващ за титлата", каза Гуардиола.

"Знам, че Роналдо ще играе, но само по себе си това не означава, че Реал ще води с 1:0 още преди мачът да е започнал", добави още треньорът на Барса.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

holliwood
29.11.2009 12:13

Само Барса *party* от Реал казват че техният отбор е по-силен но това е така щото се мислят за по-велики иначе без спор по всичко си личи че Барса играе по-добре може би сега не са във форма но пък това те ще играят повече с топката и така ще имат шансове за гол докато Реал няма да видят топката *lol*