Анчелоти: Винаги съм бил фен на Интер, плакал съм за тях

13:48
Анчелоти: Винаги съм бил фен на Интер, плакал съм за тях
Мениджърът на Челси Карло Анчелоти разкри шокираща тайна - специалистът винаги е бил фен на Интер, въпреки че се превърна в легенда като играч и наставник на Милан.

Анчелоти разбуни духовете на Апенините, след като заяви в интервю за телевизия "Скай Спортс Италия":

"Винаги съм подкрепял Интер и съм плакал за този отбор. Като дете аз бях запалянко на Интер, а моят идол бе Сандро Мацола. Моят братовчед ми подари пълен екип на Интер. Още от съвсем малък съм запалянко на Интер. Разбира се, за мен е невъзможно да кажа "Само Интер" сега, но съм плакал за този отбор и мога да кажа това, защото преди години можех да ги гледам само когато идват в Мантова. За съжаление, ние не намерихме билет за мача, а аз седях около 45 минути пред стадиона и плачех. В крайна сметка, стюардите ме съжалиха и ме пускаха за второто полувреме на стадиона. Помня, че Интер вкара пет гола в това полувреме и спечели с 6:1. Това бе единственият път, когато успях да ги гледам на живо като малък."

Това е поредната част от признания на играчи и треньори в Италия, след като наскоро стана ясно, че футболистите на Интер Марио Балотели и Давиде Сантон са израснали като фенове на Милан. Анчелоти продължи:

"Най-голямата ми победа като играч на Милан бе първия ми финал в Шампионската в Барселона, въпреки че полуфиналът ни сложи на футболна карта. Направихме равен с Реал Мадрид в първия кръг и след това спечелиха с 5:0 във втория. Това бе мачът, който утвърди Милан в Европа. Много ми е драго, когато си спомням за този финал, защото знаете - всичко първо се помни винаги. Най-важният играч в този отбор на Милан бе Франко Барези. Имаше толкова много таланти в тима, но точно той бе мълчаливият лидер на Милан. Всичко го смятахме за такъв, въпреки че той почти не говореше."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Alcaida
29.11.2009 18:57

Видяхте ли бе *lol* Дори червените легенди са наши фенове *lol* ИНТЕР ВЕЛИКАНИ

Lollipopp
28.11.2009 15:02

от къде ги вадят тея новини немога да разбера *lol*