Левски безнадеждно сам за конгрес на БФС

13:11
Левски безнадеждно сам за конгрес на БФС
Левски не може да набере достатъчно съмишленици, за да активира на практика войната срещу БФС. Към момента тя е словесна - заплаха за свикване на извънреден конгрес през януари, пише "24 часа".

По устав обаче, за да се стигне до това, искането трябва да идва от една трета от клубовете, които членуват в БФС. На шестия конгрес на централата през януари тази година 418 делегати имаха право на глас. Но бяха приети и рекордните 343 клуба за нови членове. Тоест над 250 клуба трябва да се опълчат на Боби Михайлов, за да се стигне изобщо до извънреден конгрес.

Трябва да бъде изпратена и покана за провеждането му, като е ясно посочено по чия инициатива той се свиква. Въпросната покана трябва да се обнародва в "Държавен вестник" най-малко един месец преди насрочения ден. Тоест шампионите трябва да намерят около 250 сподвижници до коледните празници, за да успеят да инициират януарски конгрес.

Засега единственият освен хората от "Герена", който надава вой срещу управлението на рекордьора в националния отбор, е Ивайло Дражев. Точно преди година той обяви, че Левски подкрепя кандидатурата на Васил Божков за президент на БФС. Впоследствие обаче каузата му се оказа блян. Безнадеждна изглежда и алтернативата за бутане на Михайлов към настоящия момент.

Единственото събитие, което изглежда реално за организиране в обозримо бъдеще, е дискусията за тежката криза в българския футбол, за която призоваха "сините" в декларацията си срещу управлението на Боби Михайлов.

"Отборът прие трудно този равен мач. Не бива да внасяме допълнителна демобилизация с коментари за съдията. Нервите са излишни", заяви треньорът с лиценз на "сините" Тони Здравков вчера след равенството 2:2 в сряда срещу Литекс. Той ще води отбора срещу Монтана заради наказанието на Георги Иванов-Гонзо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
28.11.2009 17:18

Хубаво е, че най-после преписахте декларацията на Ивайло Дражев, и я пуснахте срещу БФС ! Но сега предстои по-трудното, да намерите съмишленици, и да изтърпите подигравките, че сте ...ненормални?! Квалификации, които използваше цялата ви аудитория, по адрес на ...Ивайло Дражев?! *lol*

vip4e7o
28.11.2009 14:20

сички се крият нали плъхове защото им помагат в мачовете само тъпите рефери и да се криете и да не се криете рано или късно ще сте на колене пред левски !