Черно море и ЦСКА с безлично нулево реми

15:47
Черно море и ЦСКА с безлично нулево реми
Отборите на Черно море и ЦСКА завършиха 0:0 в среща от 14-я кръг на "А" футболната ни група. Двубоят се игра на стадион "Тича" във Варна. Главен съдия на този мач бе Ахмед Ахмед, с помощници Георги Ковачев и Станимир Илков.

Първата опасност в мача дойде в 7-a минута, когато добре взаимодействаха Спас Делев и Мишел Платини, като бразилецът имаше възможност да стреля, но бранител на Черно море блокира удара, а в последствие бе маркирана и засада.

В 14-а минута след продължителна атака на "червените" Руи Мигел бе оставен непокрит, но ударът на нападателя не се получи и стражът на домакините Илко Пиргов улови без затруднения.

Черно море пропусна да открие резултата в 17-а минута на двубоя. След корнер от дясно, вратарят на ЦСКА Ивайло Петров излезе неразчетено, което позволи на Даниел Димов да стреля с глава на празна двата, но ударът на футболиста на "моряците" излезе в аут.

В 24-а минута не бе отсъдена засада на Ели Маркес и се стигна до много опасна ситуация пред вратата на ЦСКА, но ударът на Георги Илиев не попадна в целта. Само две минути по-късно Спас Делев центрира добре от пряк свободен удар и Костадин Стоянов отправи хубав удар с глава, но топката мина покрай левия страничен стъл на вратата на Пиргов.

До края на първото полувреме играта се пренесе главно в центъра на терена, като бяха създадени по няколко добри атаки и от двата отбора, но до чисто голово положение така и не се стигна.

Втората част на мача започна с натиск на ЦСКА, като в 48-а минута след многоходова атака на "червените" Коста Янев отправи силен удар с левия крак но точността изневери на полузащитника.

Последваха 15-та минути в приспивно темпо през които не се случи нищо интересна на терена на стадион "Тича".

Игралият много слабо в този мач Руи Мигел отстъпи мястото си на терена на Йордан Тодоров в 71-а минута на мача. Минута по-късно Черно море можеше да отбележи куриозен гол, след като защитник на "моряците" изчисти силно топката, която прехвърли вратаря на ЦСКА Ивайло Петвов, но не успя да влезе във вратата. В следващите две минути гостите от София пропуснаха да резлизират две цисти положения. Първо Йордан Тодоров излезе на позиция след контраатака, но подаването му към Платини и Делев бе пресечено от бранител на Черно море. От последвалия корнер Костадин Стоянос стреля с глава, но топката пренина на сантиметри от страничната греда на Поргов.

В 80-а минута Борносузов отправи много ислен изстрел с десния крак, които обаче бе избит с глава от бранителя на ЦСКА Александър Бранеков.

До края на мача усилията на двета тима да достигнат до победно попадние се оказаха безплодни и срещата завърши наравно 0:0.

Стартови състави:

Черно море: Пиргов, Домакинов, Александров, Ели Маркес, Димов, Борносузов, Георгиев, М. Лазаров, Бачев, Илиев, Манолов

ЦСКА: Ив. Петров, Стоянов, Попов, Бранеков, Минев, Св. Петров,  Янев, Янчев, Делев, Платини, Мигел

Черно море - ЦСКА 0:0

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cris_7
28.11.2009 19:39

Дееба как ме е яд ,че не можахме да бием.. *sad* САМО ЦСКА!

torres_229
28.11.2009 19:05

мхмм... доста "тъп" мач .. липсваха нападатели всякаш. Делев ,Руи и Платини бяха пълни дупки . Керчев ,след като влезе направи някои интересни неща ,но като цяло - скука.

Minyorecooo
28.11.2009 18:09

Миньор са и Литекс са най-добрите отбори в момента как и да го гледаме *wink*

siboko
28.11.2009 17:53

Тоя Пенев е пълен дебил.Как може да каже че играта на ЦСКА му е харесала.От ЦСКА съм но толкова слаби и жалки не са били никога.Дори и левски като бяха във криза бяха много по добри.Повярвайте ми със този треньор не ни чака нищо хубаво и съм сигорен че във края на шампионата ще бъдем някъде във средата на класирането.

kampro
28.11.2009 16:36

Айде да лапате червото с куфарите барабар и ти типстъре и всички прасета,пхахаха 2-ка а? И това първенство ще сте зад ЛЕВСКИ в класирането,червени боклуци .До халите и обратнооо

CEC0_vg
28.11.2009 15:55

Прекалено много се надъхаха след силният старт на сезона. Само с млади българчета не става. Иска се и някой опитен както в Левски.

top4o_1994
28.11.2009 15:53

при победа на Левски 4точки между нас и ЦСКА, тва звучи познато, бтв Любо Пенев вярва ли си кат казва че доволен от играта те трудно връзваха 2 паса, Черно Море имаха по добри отигравания, хубавото е че съдята се справи горе-долу...

denw
28.11.2009 15:44

0-0 слаб мач за ЦСКА а и късмет нямат

top4o_1994
28.11.2009 14:54

мн слабо мачле... само грешни пасове... дано стане X

boril97
28.11.2009 14:34

1. Мача е 2 за мен 1-2
2. Ивайло Петров игра и за купата на България
3. Само ЦСКА!!!!! *thumb_up* *wink*