Венгер: Анелка още обича Арсенал!

21:35
Венгер: Анелка още обича Арсенал!
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че никога не искал Никола Анелка да напуска "артилеристите" и дори е обмислял да го върне в тима.

Анелка ще защитава цветовете на Челси в съботния двубой от Премиършип между двата тима, но Венгер смята, че нападателят, който е играл и за Манчестър Сити, Ливърпул и Болтън, винаги ще обича Арсенал. "Бях много разочарован, когато той пожела да ни напусне, но това беше неговата воля тогава. Той не винаги е играл за отбор, който отговаря на таланта му, но сега той има и нещо повече от талант - зрялост. Анелка заслужава да играе в Челси", каза Венгер.

"Аз все още контактувам с Никола. Вярвам, че не е загубил връзката с Арсенал. Вярвам, че той все още обича този клуб. Винаги съм съм смятал, че той отново ще облече екипа на Арсенал на определен етап от кариерата си. Засега обаче не съм работил по въпроса, тъй като имам в състава си достатъчно нападатели", добави мениджърът на Арсенал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ice_arsen
28.11.2009 19:53

според мен и двата отбора имат 6анс може би тва са двата отбора в най-добра форма в момента на острова и в1преки 4е с1м фен артилерията мисля 4е ма4а тв1рд X!6е стане готин ма4 и моята прогноза е 2:2 *wink*

Paelyt
27.11.2009 22:36

Хаха на това ли ще се надяват в Арсенал *lol*

hando
27.11.2009 21:45

май нещо те достраша мр.Венгер?дано стане хубав мач и челси спечелят. *lol*