Два гола красавци носят победата на Пирин над Сливен

16:50
Два гола красавци носят победата на Пирин над Сливен
Отборът на Пирин Благоевград спечели важни три точки, след като победи с 2:0 Сливен в първата среща от програмата на 14-ия кръг на "А" група, която се игра на стадион "Осогово" в Кюстендил.

Срещата започна с минута мълчание в памет на легендата на ЦСКА и националния ни отбор Никола Ковачев-Тулата, започнал кариерата си при "орлетата".

Домакините успяха да поведат след много красив гол на Борис Кондев в 8-а минута. Даниел Пеев центрира отдясно в наказателното поле на гостите, Паланков отклони топката с глава към Кондев, който със задна ножица реализира за 1:0. Кондев можеше да вкара втори гол в 20-а минута, но стреля във вратаря Караманов. Сливен имаше чудесна възможност да изравни в 29-а минута, когато Явор Въндев стреля опасно с глава, но Макенджиев изби в ъглов удар. Пиринци трябваше да чистят топката от голлинията си в 36-а минута, а Кондев опита да вкара със странична ножица в 38-а минута, но този път не успя. Точка на спора сложи Борис Галчев в 48-а минута, след като успя да вкара от около 20 метра във вратата на Караманов за крайното 2:0.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация