О, шпорите летят високо!

17:34
О, шпорите летят високо!
Централният нападател на Тотнъм Питър Крауч смята, че разгромната победа на "шпорите" с 9:1 над Уигън през миналия уикенд показва, че тима е готов да се бори за местата, даващи право на участие в Шампионската лига.

Спърс не са завършвали сезона в Топ 4, откакто бе създаде Висшата лига на Англия през 1992 година. Английският национален нападател заяви:

"Ако не можеш да събереш необходимата вяра в собствените си сили след такъв мач, тогава не знам кога можеш да направиш това. Това е един от тези мачове, който всеки един играч иска да изиграе през живота си. Ние трябва да продължаваме да се борим за Топ 4. Смятаме, че имаме качества да сме там, но не възнамеряваме да говорим много, а да показваме това на терена. Ние направихме нещо като заявка за Топ 4 след този мач, но трябва да продължим и да гледаме напред", заяви Крауч.

"Хората ще видят резултата от неделя срещу Уигън и ще си кажат : "О, шпорите летят високо", но ние винаги играем за трите точки във всеки мач - това е целта. Нашият футбол е приятен за гледане. Феновете, които си плащат да идват на стадиона, се радват на играта ни. Начинът, по който си подаваме топката, головете, движението по терена - всичко е от висока класа. Ние обаче трябва да помним, че мача с Уигън бе просто една поредна футболна среща. Ако обаче играем отново по този начин, това ще бъде страхотно. Ние ще продължаваме да си играем собствената си игра и няма да мислим много много за другите отбори", допълни високият нападател.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ShefkaTa
27.11.2009 20:46

Наистина този сезон показват страшно красив футбол, нека не спират да показват каквото могат и да мачкат, аз лично не виждам по - добър претендент за ТОП 4 от тях! УСПЕХ и НАПРЕд *thumb_up* *thumb_up* *beer*

ZIZU_
27.11.2009 19:24

Да направо ги надиграха и паднаха с 4:2.Пък и да си спомняш Астън Вила да имат силен мач в Европа.

spitarata
27.11.2009 18:27

Оуу верно бе .. бях забравил ,че бяха играли.. *thumb_up*

iksvel
27.11.2009 18:20

Чудя се кое е по-зле - наистина да не разбираш или да не признаеш, че Литекс надиграха Астън

spitarata
27.11.2009 18:18

iksvel кой е отбора надигран от Литекс ,че се чуда и немоа сфана точно тва .. *wink*

iksvel
27.11.2009 18:09

О, защото сме силни! Кой ще ни спре? Хиксаджиите? Претенциозните червени, които нямат титла вече 20 години? Или отборът, който миналия сезон бе надигран от Литекс?

stormlord
27.11.2009 17:56

Ще се приземят,а от високо се пада кофти.