Джерард: Трябва да сме единни, за да се справим с кризата

20:34
Джерард: Трябва да сме единни, за да се справим с кризата
Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард призова всички да се обединят, за да може мърсисайдци да стигнат до Топ 4 в Премиършип и да участват в Шампионската лига догодина.

"Ние сме много далеч от формата, която е нужна за силно представяне във Висшата лига. Единственото, което можем да направим сега е да се обединим. Показвали сме в миналото, че можем да се държим заедно в трудните моменти. Така сме се съвземали. Мениджърът, футболистите и въобще всички в Ливърпул трябва да работим здраво, за да излезем от кризата. Знаем, че няма да е никак лесно, но ще дадем всичко от себе си. Все още вярваме, че можем да завършим в четворката", каза Джерард.

Според Стиви Джи ситуацията може да се подобри, когато броят на контузените в тима намалее.

"Когато контузените ни футболисти се завърнат, това ще даде нов тласък на тима, но важното е да работим. Дължим това на отбора и на феновете си, които бяха до нас, дори в моментите, когато не всичко вървеше добре", завърши капитанът на Ливърпул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stallone
27.11.2009 22:34

Ще зимуваме в тройката и на пролет сме шампиони

Т.Батков

YNWA_Martin
27.11.2009 21:51

YNWA--Дано хванем последния си шанс за догодина и Шампионска лига >>>Ако неуспеем пак по догодина но бадете сигурни че ЛИВЪРПУЛ ще ВЪЗКРЪСНЕ.

sneji_88
27.11.2009 21:30

Liverpool Forever *thumb_up* YNWA !!! Ливърпул е най-великият клуб в света и със сигурност една такава моментна криза няма да го събори, ама все пак - Рафа кога най-накрая ще реши да си ттръгне от него, та да излязат от кризата Стиви Джи и компания *stop* *wonder*

jaws
27.11.2009 20:40

Ето това е изказване на един велик футболист !