БФС отложи гледането на инцидента в двубоя Левски - Литекс, ще изисква видео записи

12:36
БФС отложи гледането на инцидента в двубоя Левски - Литекс, ще изисква видео записи
Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз отложи разглеждането на случая с инцидента на трибуната на стадион "Георги Аспарухов" в отложената дерби срещата между Левски и Литекс за 01.12.2009 г. (вторник). Комисията ще изисква видеозапис на инцидента на трибуните и видеозапис от камерите в тунела след преглеждането на който ще трябва да се произнесе по случая.

Ето и всички решения на комисията оповестени официално от БФС:

БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ
ДИСЦИПЛИНАРНА КОМИСИЯ
Р Е Ш Е Н И Я - 27.12.2009



Т.1 Купа България Форд Мото - 1/16 финал

С предупреждения - 34 състезатели
С лишаване от състезателни права няма

ПО ДОКЛАД

За нанесени обиди на длъжностни лица от сп. техн. директор на ФК "Свиленград", на основание чл.36, ал. 1, т.1 , буква/а/ - предложение първо, ДК наказва - ФК "Свиленград" с имуществена санкция в размер на 5 000 лева.

Т.2 Отложена среща от 3-ти кръг на "А" ФГ
ПФК "Левски" - ПФК "Литекс"

С предупреждения - 10 състезатели

Еньо Емилов Кръстовчев ПФК "Левски" - 1 мач и 300 лв.
Веселин Милчев Минев ПФК "Левски" - 1 мач и 300 лв.
Радостин Пр. Кишишев ПФК "Литекс" - 1 мач и 500 лв.

По доклад

За извършени нарушения по време на срещата на основание чл.34, ал.1, т.6, ДК наказва Георги Иванов - сп. техн. директор на ПФК "Левски" с лишаване от правото да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и глоба 500 лева.

Отлага за разглеждане инцидента на трибуната на срещата ПФК"Левски" - ПФК"Литекс" за 01.12.2009 г.като изисква видеозапис на инцидента на трибуните, видеозапис от камерите в тунела и призовава - съд. наблюдател и делегата, както и началника на охраната на срещата, представител на ПФК"Левски" отговарящ по организацията и охраната на ВИП ложата, отговорника на стюардите и представител на СОТ- 161.

Т.3 Дублираща група 13 кръг
ПФК "Черно море" - ПФК "Левски"

С предупреждения - 4 състезатели

Иван Живков Жечев ПФК"Левски" 1

По доклад
За навлизане на публика на игралното поле и с последствие на основание чл.37, ал.1, т. 1, б. В предложение 2 - , ДК наказва ПФК "Черно море"Вн -дублираща група с лишаване от домакинство за 1 среща и имущесвена санкция в размер на 400 лева.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация